Finse vrouw daten

Daten met een Finse vrouw heeft de potentie om je leven te veranderen! Het kan het beginpunt zijn van een gelukkig avontuur.

Ik ben opgewonden om je te vertellen dat een relatie met een Finse dame goud waard is! Dat komt omdat Finse vrouwen liefdevol zijn, leuk om mee te zijn en nuchter zijn.

Volg mij op Instagram en voeg direct meer Finland toe aan je leven!

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Finse Blogger, Finland Gids (@her_finland) jakama julkaisu Tammi 21, 2019 kello 10.42 PST

Hier is wat ik ga dekken in deze post!

 

Hoe begin je met het daten van een Finse vrouw

Het eerste wat je moet weten, Ik hoop dat je van plan bent om slechts één Finse vrouw te daten. Finse mensen, vooral Finse vrouwen, begrijpen niet het concept van het daten van verschillende mensen tegelijkertijd.

Wanneer ze erachter komt dat u een carrousel van vrouwen, zal ze uw contactgegevens onmiddellijk verwijderen van haar telefoon. Dat gezegd hebbende, laten we doorgaan.

Zo, hoe benadert u een Finse vrouw? Eerlijk gezegd is er geen verkeerde manier. Of je vindt haar op het internet, sociale media of lokale bar. Vergeet niet om je persoonlijkheid door te laten schitteren.

Be honest and be real. Finnen geven niet om pluisjes.

Hoe is het om Finse vrouwen te daten

In het algemeen houden Finse vrouwen niet van spelletjes te spelen. Als je liefje moeilijk te lezen is, dan komt dat omdat ze niet wil dat haar hart gebroken wordt, niet omdat ze moeilijk doet.

Finse vrouwen zijn uitgesproken in praktische zaken. Soms hebben Finse vrouwen echter problemen om te zeggen hoe ze zich voelen. In de Finse cultuur heeft dat soort communicatie een veel kleinere rol dan in veel andere landen.

Er is een oud Fins gezegde: “Kell onni on, se onnen kätkeköön.” Een ruwe vertaling zou zijn: “Als je gelukkig bent, verberg het in jezelf.”

Dit betekent dat geluk niet iets is waar je mee moet opscheppen of mee moet pronken. Ik weet dat het totaal raar klinkt, maar dit geldt tot op zekere hoogte ook in het moderne Finse maatschappij.

Al met al zou ik zeggen dat het belangrijkste om te weten is wat de culturele normen zijn waarin uw Finse vrouw is opgegroeid. Wanneer je elkaar begint te leren kennen, vraag hen! Als je geen gemeenschappelijke waarden deelt wat is dan het nut van daten?

Hier zijn een aantal dingen om te overwegen:

  • In een Finn-Finn relatie is het super normaal dat beide echtgenoten huishoudelijk werk doen. Finse mannen koken, maken schoon en de was doen net als Finse dames.
  • In Finland is het geen probleem als de vrouw meer geld verdient dan de man.
  • In een relatie tonen veel Finse vrouwen hun liefde door te doen.
  • Als er kinderen zijn, waardeert een Finse vrouw het als haar echtgenoot tijd vrij neemt van het werk om bij de baby te zijn. Er is ook een compensatiesysteem in Finland om dit te doen.

Tien fouten te vermijden bij het daten van een Finse vrouw

Sinds ik het over Finse vrouwen heb en ik heb geen enkele relatie gehad met iemand anders dan met mijzelf, het
het was heel zinvol om een nuttige video over dit onderwerp te maken met een Finse kerel! Dus, zonder meer, hier is Aleksi, een Finse vlogger.

Als het op YouTube komt, is hij een ongelooflijk geweldige en hilarische bron van alle Finse dingen, kun je je hier abonneren op de video’s van Aleksi.

Kijk naar onze video om de tien fouten te weten die je moet vermijden als je met een Fins meisje uitgaat!

Snelle tips als je een relatie begint met een Finse vrouw

Hier vind je de beste snelle tips als je een relatie begint met een Finse vrouw.

  • Behoud lange stille pauzes in je interactie. Het is oké om samen stil te zijn! Je hoeft niet te praten om de stilte te vermijden.
  • Herinnering om een gevoel van gelijkheid met de relatie. Finland is het land van de gelijkheid van mannen en vrouwen.
  • Probeert u nooit een foto te maken van haar tenzij ze in de stemming is om gefotografeerd te worden. Hoe kan ik dat zien? juiste mentale toestand, mag je het vragen?
  • Romantische gebaren werken goed. Hoewel dit universeel is voor elke vrouw, denk ik.
  • Geen spelletjes spelen.
  • Een stereotype is geen echt persoon. Elke Finse vrouw is uniek en jij ook!

Het enige wat je moet weten als je een relatie met een Finse vrouw hebt

Okee, dus dit laatste punt is voor degenen onder jullie die al een relatie met een Finse vrouw hebben. Deze tip is super nuttig! Wat moet je doen als je de beruchte “Zie ik er dik uit in deze jurk/jeans etc.” Deze vraag komt altijd wanneer je op het punt staat om ergens samen naartoe te gaan. Je wilt je avond! Dus, je antwoord moet onmiddellijk beginnen en zonder enige aarzeling.

Er wordt eerst in de situatie gestapt met een afleidingsmanoeuvre: “Schat, ik vergat eerder te zeggen dat je haar er zo mooi uitziet… / Ik kijk dus uit naar ons avondje uit; het is zo lang geleden…” Let op jouw lichaamstaal en toon van jouw stem om echt te klinken (wat je natuurlijk bent). In veel gevallen is de de discussie afgelopen en zal over andere onderwerpen gesproken worden.

Als dat niet het geval is, is het juiste antwoord op de oorspronkelijke vraag neen en altijd neen. Maak verschillende zinnen met geruststellende antwoorden die allemaal naar nee wijzen. Je schatje voelt zich onzeker, waarom zou je dat gevoel afdwingen? Laten we eens nadenken over een situatie waarin je zwijgt, aarzelt of antwoordt “Ja. / Vraag me dat alsjeblieft niet. / [voeg hier een domme zin in]”. Verkeerde beweging, maatje.

De kans is groot dat je een ellendige nacht hebt en dat je liefje gaat mopperen. Als er wat ‘humeurverbetering’ optreedt, hebben jullie genoeg tijd om te praten over gezond eten en een andere keer oefenen en er een teaminspanning van maken. Simpel, toch?

Waarom zijn Finse bruiden zo populair?

De charmante Finse dames zetten Finland regelmatig op de kaart van de beste landen als je wilt gaan trouwen. Maar wat kun je precies verwachten als je besluit om te trouwen met een Fins meisje? Hier zijn de 5 kwaliteiten die elke Finse bruid heeft.

Schoonheid

Wanneer je een man vraagt wat hij zoekt in een potentiële vrouw, zal haar uiterlijk altijd op de top van de lijst zijn. Het maakt je niet oppervlakkig om een mooie vrouw te willen als je vrouw. Immers, haar gezicht is hetgeen waar je elke avond naar huis komt, dus het is volkomen normaal om te willen dat dat gezicht visueel aantrekkelijk is. De typische schoonheidsstandaard van Finland is vrouwen met platina haar, blanke huid, en blauwe of grijze ogen. Finnen zijn in staat om deze standaard door de jaren heen te behouden, dus als dat uw type is, zul je jouzelf vooral comfortabel voelen bij het kiezen van een Finse bruid. Omdat in Finland meisjes geen grote fans zijn van experimenteren met hun uiterlijk, je zult geen vreemde haarkleuren of lichaamskleurtjes zien. Finse meisjes hebben milde gelaatstrekken, maar ze gebruiken zelden zware make-up om hun kenmerken meer te versterken. In plaats daarvan gaan ze liever blootsvoets of met minimale make-up, en ze kunnen het zich zeker veroorloven – meisjes in Finland hebben de de meest onberispelijke huid van alle Europese bruiden. Als het op mode aankomt, zijn Finse bruiden zeker comfortabel over trends. Ze zullen kiezen voor kleding en schoeisel dat handig is om te dragen, maar het betekent niet dat ze geen verfijnde smaak in kleding hebben. Vraag maar aan je Finse meisje uit naar een sjiek restaurant of een theaterdate en je zult getuige zijn van één van de de meest verrassende transformaties die je ooit hebt gezien.

Passie

Als je niet veel weet over Finland dan zijn vrouwen anders dan in een typisch Scandinavisch land, je mag geloven in het stereotype dat Finse vrouwen koud, terughoudend en soms zelfs onbeschoft kunnen zijn. Dat is echter alleen waar als de vrouw jou niet mag. Als er een vonk is tussen jou en jouw Fins meisje, wat onmogelijk te missen is, zal je nooit voor een seconde denken dat ze koud en terughoudend is. Finse vrouwen mogen selectief zijn over hun partners, maar ze laten altijd hun ware kleuren zien wanneer ze geïnteresseerd zijn in een man. Tegelijkertijd, als je een soort die altijd openlijk praat over de problemen in een relatie en de voorkeur geeft aan problemen te bespreken zodra ze zich voordoen, misschien moet je hier aan werken aan een aspect van je romantiek met een Fins meisje. Deze vrouwen geven er de voorkeur aan om hun problemen voor zichzelf te houden, maar met jouw hulp, zal jouw bruid leren hoe je openlijk dingen bespreekt om elkaar gelukkig te houden.

Interessante persoonlijkheid

Voor een Finse vrouw is familie niet de enige levensdoel. Deze dames zijn behoorlijk gelukkig met studeren, werken en hun hobby’s. Als gevolg daarvan zullen ze tegen de tijd dat ze besluiten om te gaan trouwen, de meeste enkele van de meest interessante en ontwikkelde persoonlijkheden zijn die je ooit hebt gezien. Hun intellectuele achtergrond kan nauwelijks worden vergeleken met alle andere Europese bruiden. Het vaak slechte weer en de natuurlijke nieuwsgierigheid van Finse meisjes maakte veel van hen boekenwurmen. Hun kennis van literatuur, kunst en andere belangrijke gebieden is verbluffend, zodat je altijd zinvolle, spannende gesprekken kunt verwachten met je Finse liefje. Het uitdagende klimaat en weer omstandigheden maakten de Finse bruiden extreem veerkrachtig. Ze moesten vechten tegen de elementen zo vaak in hun leven dat ze nu meer kracht hebben dan andere Europese meisjes. Ze houden van extreme sporten, lange wandelingen en hebben vaak interessante hobby’s die je normaal gesproken zou associëren met mannen. Een typisch meisje uit Finland heeft ook een van de meest ongewone zintuigen voor humor onder alle vrouwen die je ooit hebt ontmoet. Hun gevoel voor humor is een beetje duister, ze houden van dodemanshumor en waarschijnlijk zijn ze dol op dezelfde sitcoms en stand-up comedians als jij.

Zorgzame natuur

Finland meisjes ontvangen uitstekende zorg van hun familie en als ze een serieuze relatie zijn begonnen, dan zijn ze vastbesloten om hetzelfde te houden. Ze is dan an jou toegewijd en je kunt verwachten dat ze 100% van de zorg aan  je geeft. Voor hen is het verzorgen van hun geliefden niet hard werken. Het is een manier om iedereen gelukkig en tevreden te houden. Van gewoon vragen over je dag naar je lunch inpakken voor je werk. Je Finse vrouw zal haar liefde en genegenheid uitdrukken op elke manier die ze kan en ze zal niet eens iets eisen zolang je van haar terug houdt en niet bang bent om het te laten zien.

Relaxte houding

Je had misschien nooit gedacht dat je in Finland meisjes als feestbeesten zou kunnen zien en had kennelijk een beeld van de over het algemeen relaxte dames, maar dat is precies wat je zult ervaren met je Finse liefje zodra jullie twee ontmoeten elkaar. We weten niet of het het weer of het de culturele achtergrond is, maar Finse meisjes houden gewoon van feesten. Naar een bar gaan na het werk om een glas bier of hun favoriete drankje te drinken is één van de meest geliefde bezigheden van een Finse schoonheid. Ze houden er ook van om samen te komen met vrienden voor leuke feestjes of om gewoon bordspelletjes te spelen en films te kijken. Finse meisjes hebben een zeer ontspannen houding ten opzichte van alcohol. Ze zullen nooit boos worden als je besluit om een drankje te nemen en ze zullen zich waarschijnlijk bij je voegen. Het goede nieuws is dat drinken een puur recreatieve en sociale aangelegenheid is en je zult nooit problemen ervaren in verband met alcohol in uw romantiek.

Hoe verschillen Finse bruiden van Russische bruiden?

Finland en Rusland zijn gevestigd in vergelijkbare weersomstandigheden, dus je eerste instinct is waarschijnlijk te denken dat Russische en Finse postorderbruiden erg op elkaar lijken. Echter, terwijl er duidelijk enige overeenkomsten zijn tussen hen, zijn er ook veel verschillen die je moet weten. Vanuit een visueel oogpunt lijken Finse en Russische vrouwen erg op elkaar met hun mooie huid, licht haar en blauwe ogen. Maar de houding van deze meisjes ten opzichte van hun verschijningsvorm kan niet meer verschillend zijn. Een Russisch meisje zal het huis niet verlaten zonder zichtbare make-up en de meest uitgebreide outfit, terwijl de Finse bruiden zich veel meer casual kleden en gemakkelijk kunnen uit gaan zonder enige make-up en in een eenvoudige maar schattige outfit. Finse dames zijn ook erg trots op hun opleiding en carrière. Ze geven er de voorkeur aan om te blijven werken, zelfs na trouwen en veel Finse vrouwen verdienen meer geld dan hun echtgenoten, wat in Finland volledig sociaal aanvaardbaar is. Veel Russische bruiden geven graag hun werk op na het huwelijk en zelfs als ze blijven werken,  doen ze het om te voorkomen dat ze zich vervelen, dus niet om een aanzienlijk inkomen voor het gezin te verschaffen.

Waar kan je naartoe om Finse bruiden te ontmoeten

Finse meisjes houden van reizen voor hun werk en vrije tijd, daarom heb je misschien al één van hen ontmoet op vakantie of op uw werkplek. Echter, de kans dat je jouw toekomstige vrouw op deze manier ontmoet klein is, omdat de vrouwen die je ontmoet misschien niet open staan voor het idee om met een buitenlander te trouwen. Daarom zijn er steeds meer westerse mannen die de voorkeur geven aan het zoeken naar hun potentiële Finse bruiden op internationale dating websites. Deze sites hebben duizenden jonge, mooie en zeer gemotiveerde Finse meisjes, die hebben besloten dat het huwelijk met een buitenlandse man is precies wat ze nodig hebben om gelukkig te zijn. De datingplatform kost je niet meer dan een paar minuten en als dat eenmaal gedaan is, heeft u vrijwel onbeperkte mogelijkheden in uw zoektocht. De kans dat u uw Finse bruid ontmoet op een datingsite is zeer groot, dus zorg ervoor dat je deze optie probeert.

. .