Griekse vrouwen ontmoeten

Wie is ze – een Griekse vrouw? Een gewoon meisje dat je in alles zal steunen en kinderen zal opvoeden? Of een godin, met lang mooi haar, mooi, sierlijk, slim? Vandaag zal ik proberen om jou alles te vertellen wat ik weet over Griekse meisjes, over hun gewoontes, cultuur, hoe ze te ontmoeten, hoe ze te daten en, ten slotte, hoe ze te trouwen.

Wat zijn Griekse vrouwen?

Beschrijvende karaktereigenschappen van zoveel mensen is een hele opgave. Ten eerste, iedereen heeft zijn eigen unieke karakter. Toch zijn er een aantal dingen die ik weet dat dat waar is.

Griekse vrouwen gaan voor Griekse mannen. Dat ben ik niet. Het gebruik van de Engelse taal op een vreemde manier, is de realiteit van de situatie. Het zit in hun cultuur, Grieken houden niet van buitenstaanders en de recente politieke gebeurtenissen zijn in dit opzicht niet bepaald nuttig geweest. Terwijl veel jongeren in dit opzicht natuurlijk liberaler zijn, is het nog steeds te verwachten.

Grieken leggen, net als de Italianen, in veel opzichten veel nadruk op de familie en de familiewaarden. Meisjes, vanaf de jongste leeftijd, worden opgevoed om moeder te worden, de verzorgers van het huis. Trouwen en kinderen opvoeden is de belangrijkste prioriteit van elke Griekse vrouw. Kortom, de traditionele familiewaarden van conservatieve aard heersen hier. De religie is erg belangrijk in het leven van de Grieken. De familie banden zijn dat ook. Ze geloven dat opvoeding en religie een grote rol spelen en bepalen grotendeels wie je bent.

Dingen die u moet weten voordat u met een Grieks meisje gaat daten

Ze weten niet hoe ze hun emoties moeten verbergen, en proberen het niet eens te doen. Vandaar de beruchte Griekse incontinentie: als een Griek wil schreeuwen, zullen ze het uitschreeuwen. Als een Griek de hand van de  gesprekspartner wil aanraken – zal zij niet eens de moeite nemen om na te denken over je reactie. Als hij/zij wil zingen zijn/haar favoriete liedje hardop – hij/zij zal!

Grieken houden van dans, niet alleen hun traditionele dansen, maar alles wat er populair is. Grieken zijn voortdurend blij en houden er dus van om het te uiten op alle mogelijke manieren, dat is waarom ze zich vaak tot een dans wenden. Grieken zijn gepassioneerd over hun vakmanschap. Ze gaan diep in op alles waar  ze zich ermee te bemoeien. Zelfs bij de meest elementaire dingen, raakt een Griekse dame betrokken bij conflicten en ruzies over wie er beter kan koken. Oh jee, het wordt gewelddadig. Je wilt de eer van een Griekse vrouw niet beledigen.

Het is het gebruikelijk om gezichtsuitdrukkingen te gebruiken als een manier om emoties over te brengen, met al de oprechtheid en eerlijkheid van het Griekse volk, nou ja, het is nogal een karaktertrek.

Griekse mensen zijn over het algemeen nogal bijgelovig. Ze kloppen op hout, ze spugen, en doen dat soort dingen. Dit bijgeloof gaat dus van generatie op generatie over, er zijn nu minder van hen, maar wees je bewust hiervan als je Griekenland bezoekt. Grieken zijn gepassioneerd en houden van hun cultuur. Ze geloven en ze hebben in zekere zin gelijk, dat ze veel dingen hebben uitgevonden, en zijn de eerste in vele dingen geweest.

Redenen om een Griekse dame te kiezen

 • Ze zijn goed in dansen. Terwijl we het al gezegd hebben, denk maar eens na erover. Een meisje dat goed is in dansen, met al die culturele smaak en vuur voor haar.
 • Een Griekse dame is meestal vrij goed in koken, ze worden er behoorlijk competitief in en ze zullen  het jou elke dag willen bewijzen.
 • Ze houden van feesten, ze willen drinken, zoals we hebben gezegd, dansen en een goede tijd hebben. En gezien hun cultuur, zijn ze er vrij goed in.
 • Familie zaken voor het Griekse volk, het is van grote waarde, ze eren hun ouders en laat niemand ze pijn doen. Griekse mensen reizen graag vaak terug naar hun land als ze in het buitenland wonen. Ze houden van hun vaderland, ik bedoel, kun je ze de schuld geven?

De datingscene in Griekenland

Griekse meisjes vinden aan buitenlanders, hun cultuur en nieuwe dingen die ze meebrengen interessant. Je ziet heel wat koppels van verschillende culturen en bevolkingsgroepen en huidskleuren.

Een belangrijk aspect van de Griekse datingscultuur is dat de genderrollen in Griekenland vrij streng zijn. De man is een voogd, een werker en degene die het gezin beschermt. Een vrouw is degene die kinderen opvoedt en thuis werkt. Het belangrijkste van Griekse dating cultuur: als ze je uitnodigt om haar ouders te ontmoeten, is ze heel serieus
over je en ben je vrij dicht bij het huwelijk.

Griekse mensen gaan vaak uit in groepen, dus het kan moeilijk zijn om iemand te ontmoeten. Zorg ervoor dat je manieren vind om te praten met mensen online. Het is een gemakkelijke manier om een enkele Griekse vrouw te vinden.

Waar en hoe je Griekse meisje te ontmoeten

Het hangt af van een stad en wat het in petto heeft op het gebied van entertainment.

 • Athene heeft veel stranden, vooral buiten de stad, omdat het water daar schoner is.
 • In Monastiraki, in de buurt van Akropolis, zijn er veel winkels en plaatsen voor toeristen, veel cafés en restaurants ook.
 • Dit betekent veel cafés, veel bars en nachtclubs.
 • Omonoia Square ligt in het centrum van Athene. Terwijl er veel bedelaars en dergelijke zijn. Er zijn veel vrouwen en die negeren dat gewoon, want er zijn veel restaurants, cafés, nachtclubs en mooie pleinen.
 • Er zijn veel mooie meisjes in Gazi. Over het algemeen is het gebied vol met nachtclubs en dergelijke, gewoon niet verdwalen.

Cultuurfeiten om te weten voordat je met een Griekse vrouw uitgaat

Nu dat we de gemeenschappelijke Griekse vrouwenkenmerken en hun karaktereigenschappen kennen, laten we het over hun cultuur hebben. Veel mensen weten dat Griekenland de bakermat is van de Europese beschaving. Het is in dit land dat de onzichtbare grens tussen Europa en Azië is getrokken, en een begin is gelegd in sociale fundamenten zoals cultuur, democratie en esthetische waarden. Elke zandkorrel in Griekenland is gevuld met geschiedenis, en onder elke steen, is er een verborgen legende, die toeristen aantrekt van over de hele wereld. Hoewel de populariteit
van Griekenland niet alleen is te wijten aan historisch waardevolle ruïnes, maar ook aan hun geweldige stranden, luxe hotels, en hete Griekse meisjes. Laten we eens kijken naar sommige culturele feiten die je moet weten voordat je met Griekse vrouwen gaat daten.

Verliefde koppels in Griekenland leven voornamelijk in een burgerlijk huwelijk. Trouwen voor de Grieken is een serieuze stap, niemand doet dat echt alleen maar voor in het belang van het trouwen met iemand. Iedereen weet wat de waarde is van het trouwen. Na het huwelijk is het helemaal niet nodig voor meisjes om de achternaam van de man te krijgen, maar het kind zal één van de twee achternamen moeten krijgen: ofwel de vader ofwel de moeder.

Eerbied voor ouederen is zeer belangrijk. In Griekenland vindt u geen enkel verpleeghuis. Het idee alleen al van een dergelijke instelling voor de Grieken wordt beschouwd als godslastering. Oudere familieleden wonen met hun kinderen en kleinkinderen en vormen vaak een grote familie dat Nonoy het concept “familie” respecteert. Respect voor ouderen worden hier aangeleerd vanaf hun geboorte, wat een onbeschofte houding uitsluit naar de ouderen toe. Dus, als je op bezoek komt bij een Griekse familie, zul je diep respect moeten tonen aan de oudere generaties. Dit is een van de belangrijkste dingen om rekening mee te houden als je met een Griekse vrouwen wilt daten.

Snoepjes en water gratis!

In Griekenland, niet haasten als je in een cafe. Misschien is dit te wijten aan aan warm weer, of misschien hebben de Grieken de zin van het leven gevonden? Over het algemeen als je naar een café gaat, wees dan niet verbaasd dat het  iets langer duurt om bediend te worden dan in sommige andere landen, maar terwijl je wachten op een bestelling, zal een ober een glas koel water brengen. En nog een tip: haast je niet om een dessert te bestellen, zoals in veel cafés, zij
breng het gratis mee. Griekse meisjes houden van snoepjes, vooral gratis.

Vroeg wakker worden.

De Grieken worden wakker voordat het te warm wordt buiten. Ze worden wakker om 5-6 uur in de ochtend, maar ze gaan na 23:00 uur naar bed. Het lijkt erop dat het gebrek aan slaap zou uw gezondheid en prestaties moeten beïnvloeden, maar niet onder de Grieken. Het feit is dat de Grieken het vermiste uren met een siësta (dagslaap) inhalen. Deze tijd duurt vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur, wanneer de zonneactiviteit haar hoogtepunt bereikt. Trouwens, op hetzelfde tijdstip, worden de meeste winkels, restaurants en bars gesloten, dus pas de timing van jouw date correct aan.

Tank jouw auto van tevoren bij. Verrassend genoeg, in Griekenland vind je geen enkel benzinestation op de weg. De enige uitzondering is een snelweg, en zelfs dan, kan het je een paar mijl kosten om naar een van die stations te gaan. In sommige steden kan benzine worden gekocht van particuliere eigenaren, waarvan de tankstations direct in woongebouwen zijn op de begane grond.

Borden die aangeven dat het Griekse meisje van je houdt

Griekse bruiden zullen je uitnodigen om hun ouders te zien. Het is een grote factor, omdat het is in wezen een opstap naar het huwelijk. Het is een grote stap in een relatie. Dit is een vorm van evaluatie van jou als toekomstige echtgenoot van hun mooie dochter, dus wees voorbereid. Ze begint te koken voor jou. Zoals we al hebben gezegd, ze zijn nogal gepassioneerd over dit vak. Dus als ze begint met het koken van alle heerlijke gerechten voor jou, met alle liefde en zorg, dan is ze heel geïnteresseerd in jou als toekomstige echtgenoot.

Ze nodigt je uit om haar vrienden te zien. Net als in Italië, zijn vriendinnen van grote waarde, ze zijn als een deel van de familie, dus als ze je voorstelt aan haar goede vrienden, dan nogmaals ga er vanuit dat ze jou niet beschouwd als een kortetermijnvriendje.

Doen en niet doen`s

 • Interessant in Griekse meisjesdating? Wees niet goedkoop met hen als ze van sieraden houden. Het zal niet goedkoop zijn om een Griekse vriendin te hebben, maar toch waarder ze. Voor hun is het belangrijk om jouw genegenheid voor hun te zien.
 • Doe het niet: Haar ouders beledigen. Bekritiseer ze nooit. Je weet niet wat je doet. De families zijn zo hard als een rots en proberen niet om te splitsen uit elkaar.
 • Beledig haar vrienden niet. Zij zijn de tweede familie en worden ze net zo gewaardeerd. Het Griekse volk zal vechten met de tanden en nagel voor hun goede vrienden.
 • Deel je cultuur met hen. In Griekenland zijn ze net als jou niet gewend met jouw cultuur en zijn ze opgevoed om voor inheemse Griekse mannen te gaan, dus ze wil graag spelen met alle andere mogelijkheden.

De beste complimenten voor Griekse vrouwen

Compliment haar lichaam. Zoals het altijd al enigszins controversieel is geweest, in zekere zin zijn Griekse vrouwen mollig, ze hebben meestal iets om zich aan vast te klampen. En sommige van ze kunnen er te kritisch over zijn, dus geef haar een compliment. Geef je Griekse vriendin een compliment voor haar cosmetica. Terwijl u zich niet concentreert op het, alsof, “oh, ik zie dat je er veel van hebt”, maar Griekse meisjes houden van hun
cosmetica, en horen graag dat ze er goed in zijn.

Compliment haar juwelen. Zoals we hierboven al zeiden, ze houden veel van juwelen. Ze besteden veel tijd aan het kiezen ervan, dus zorg ervoor dat je haar een compliment geeft of twee op haar keuze van de sieraden.

Samen met haar cultuur. Griekse mensen zijn nogal gepassioneerd over hun land en hun cultuur, dus als je te maken hebt met een vaderlandslievende vrouw, zeg dan dat je waarde hecht aan alle basis van de moderne cultuur die de Grieken bieden.

Trouwen met een Griekse vrouw

Het begint met een bezoek aan haar ouders. Wees niet bang en wees jezelf.

Wanneer je date met een Griekse vrouw, is het beter als je het goed doet in grote groepen van mensen. Griekse gezinnen zijn groot en houden veel van elkaar. Aangezien zulke ontmoetingen met gezinnen zullen vrij vaak in je leven zijn, wees er zeker van dat je om van deze mensen goed kan houden. Bereid je voor op alle vurige temperamenten die je zullen omringen, alle iteraties van Griekse maniërismen, cultuur, religie en hun persoonlijke spullen, en eigenaardigheden. Het is nogal een mondvol. Slik in één keer en wees geduldig met al haar vrienden en familie. Als ze accepteren in haar leven, zullen ze dat ook doen en zullen ze vechten voor je alsof je een van hun bent.

Bereid zijn om vet te worden. Yeah, heel direct, maar toch is het waar. Grieks eten is heerlijk en Griekse vrouwen zijn gepassioneerd om het te maken.

Als u op zoek bent naar een cocktail van schoonheid, genegenheid en gratie, Griekse vrouwen zijn een perfecte keuze. Als u een hapje wilt nemen van deze exotische Griekse taart, dan moet je vechten voor haar aandacht, maar uiteindelijk zul je een zorgeloos leven met haar leiden.

Wat maakt Griekse vrouwen zo gewild?

Wat dwingt meer en meer mannen om erna te streven voor vrouwen van Griekenland en het initiëren van een levenslange verbintenis voor de de voortgang van hun relaties? Hier zijn de belangrijkste redenen waarmee je rekening dient te houden voordat je een Griekse vrouw vraagt om uit te gaan:

Het gevoel voor stijl is Nono authentiek

In het dagelijkse leven zijn de Grieken  pretentieloos wat betreft het aankleden. Tijdens hete zomers, wanneer de temperatuur is hoog, hebben hete Griekse vrouwen en meisjes de voorkeur voor zonnejurken, gescheurde jeans, katoenen broeken, t-shirts en shorts. Maar je kunt niet aannemen dat Griekse vrouwen smakeloos zijn als het gaat om avondje uit. Net als elke andere vrouw, houden de Griekse vrouwen van het dragen van jurken van alle soorten en kleuren. Elegant, romantisch, gematigd, extravagante, en zelfs schandalige outfits zijn aanvaardbaar voor deze zelfverzekerde dames, want ze vrezen geen kritiek van anderen. Meer nog, dat is hun manier om hun individualiteit uit te drukken. Op deze manier laten ze zien iedereen hoeveel zichzelf waarderen en van zichzelf houden. Natuurlijk, veel Griekse jurken en tunieken hebben vaak lange mouwen, wat het beste optie is voor conservatieven, maar nog steeds diepe halslijnen en blote schouders de overhand hebben.

Ze hebben een gedenkwaardige verschijning

Het typische uiterlijk van hete Griekse meisjes hangt af van verschillende factoren: genetica, dieet en woonplaats. Zachte, zijdeachtige, olijfkleurige huid, die zowel een genetische eigenschap als de resultaat is van het mediterrane klimaat. De Grieken hebben de perfecte klimaatcondities die hen geschenken van de zee brachten, zoals vis, en andere producten (olijfolie), die een grote bijdrage leveren aan het hebben van een onberispelijke huid. In de regel hebben de Grieken met regelmatige, bijna perfecte kenmerken van gezicht. Veel mooie Griekse vrouwen hebben onvolmaakte neuzen, de grootte van die varieert van middelgroot tot groot. En paradoxaal genoeg, terwijl de oude beelden kleine mondjes hadden, hebben de hedendaagse Grieken meestal grote monden, en hun vormen zijn ook zeer divers. Een ander stereotype dat draait om de Grieken is dat ze allemaal donkerbruine of zwarte ogen hebben. In de werkelijkheid hebben maar een klein deel van de vrouwen blauwe, grijze of groene ogen. Deze eigenaardigheid van hun uiterlijk maakt ze nauwelijks te onderscheiden van Europese meisjes. Haarkleur is meestal donker kastanjebruin of zwart, hoewel er blonde Grieken en zelfs roodharigen te vinden zijn, maar dit is een vrij zeldzaam fenomeen. Vaak hebben jonge kinderen lichtgekleurd haar, maar na verloop van tijd wordt het donker. Bovendien is het haar van de Grieken meestal een beetje golvend of gekruld.

Griekse meisjes zijn Heldere individualisten

De vrouwen van Griekenland zijn fervente beschermers van hun wil, die hun eigen kijk op dit leven hebben en niet bang zijn om de samenleving tegen haar mening in te brengen. Ze hebben de gewoonte om alleen hun persoonlijke belangen te hebben en meestal zijn ze neutraal in hun houding ten opzichte van culturele, economische en politieke gebeurtenissen die geen invloed op hun hebben. Wat zeker geen enkele Griekse vrouw zal doen in hun persoonlijke wereld is het tolereren van een poging om haar eigen vrijheid binnen te dringen. Dit is niet verrassend, aangezien de blinde aanhang van de democratie in het bloed zit van moderne vrouwen. Als er ook maar de geringste aanwijzing is van een inbreuk op hun rechten, kunnen de Grieken veranderen in een onstuitbare kracht en vernietigen hun  vijand. Dus wees voorzichtig en laat geen overbodige woorden vallen die misschien niet je potentiële vrouw kunnen afstoten. Een andere typisch Griekse eigenschap is uitgesproken emotionaliteit. Om hun gevoelens te uiten, doen sexy Griekse vrouwen niet de noodzaak inzien om gereserveerd te zijn. Als ze huilen, doen ze het luidruchtig en openlijk zonder zich te verstoppen voor iemand. En als ze lachen, doen ze het oprecht uit de grond van hun hart. Zelfs de beroemde standvastigheid en attentheid van Griekse vrouwen is slechts een bevestiging hun hun karakter, omdat alleen zulke emotionele mensen zich kunnen onderdompelen in hun innerlijke wereld met dezelfde passie die ze gebruiken om te geniet van het plezier en de vreugde.

Grieken bewaren familietradities

De bewering dat er twee soorten zijn van vrouwen – een moeder en een minnaar – werd omarmd door de Grieken bij de dageraad van hun beschaving, en ze handelden in overeenstemming daarmee. Vandaag de dag, is de toestand andere en laten de Grieken toe om in een ander paradigma te denken, maar alle Griekse vrouwen die moeder zijn zullen je vertellen hoeveel ze hun families waarderen. Een enorme hoeveelheid respect zou moeten worden gegeven aan zo’n vrouw. Wanneer een Griekse vrouw een moeder wordt, krijgt ze de zin van het leven. Ze staat voor twee taken die ze overweegt en een missie van het grootste belang zijn – huishouding en opvoeding. Zo betekent de daad van het huwelijk voor de Grieken het begin van een nieuwe periode in het leven, de mogelijkheid om een nieuwe generatie op te voeden, evenals een manier om haar leven en huishoudverantwoordelijkheden te organiseren.

Waarom zijn Griekse bruiden een droom van miljoenen?

Deels door de bovengenoemde feiten en er zijn verschillende andere factoren die het waard zijn om aandacht aan te besteden. De eerste is: Griekse vrouwen zijn drukke en enthousiaste persoonlijkheden. Vrouwen in Griekenland kunnen gemakkelijk managers zijn bij prestigieuze bedrijven en houden andere prominente posities. Ze zijn slim en bewust genoeg om de zakenwereld te domineren. Deze kwaliteiten stellen de Grieken in staat om anderen hun waarde te laten zien. Maar tegelijkertijd zijn ze vriendschappelijk en ze zijn niet voor rivaliteit als het gaat om het primaire. Een ander kritisch punt dat betrekking heeft op de manieren en gedrag van Griekse vrouwen is hun optimisme en waardering van tijd. Deze dames kunnen hun taken uitstellen en naar een restaurant gaan terwijl de zon ergens aan de horizon opkomt. Ze zijn volledig in elk moment van hun leven en ze ervaren zelden emotionele
storingen of stress. Zelfs als ze emotioneel uitgeput zijn, is er weinig kans dat ze zouden zeuren over hun eigen problemen.

Hoe zijn Grieken anders dan Russische bruiden?

De verschillen tussen Griekse vrouwen en Russische is moeilijk in een paar zinnen te passen, maar uiteindelijk zijn ze komt het allemaal neer op de stijl van de kleding. Met name Russische meisjes geven de voorkeur aan nauwsluitende en zeer open stijlen, terwijl Griekse vrouwen zullen kiezen voor comfortabele losse kleding. Russisch sprekende meisjes streven altijd naar er honderd procent perfect uitzien, en zelfs als je gewoon koffie gaat drinken zullen ze zich heel mooi en elegant kleden. Ze zullen ook een aanvulling vormen op het beeld met hoge hakken en heldere make-up. Een kers op de top zou zijn prominente manicure. Een Griekse vrouw in een gelijkaardige situatie is die waarschijnlijk praktische shorts zullen dragen in combinatie met een eenvoudig t-shirt en schoenen zonder hakken. De uitzonderingen zijn natuurlijk vrijdag en zaterdag. S’ avonds, wanneer Griekse meisjes in een club gaan een drankje. Het is op twee van een paar avonden in het Griekse vrouwenleven dat men hakken kan zien, evenals nauwsluitende korte jurken en cosmetische behandeling op haar gezicht.

Waar ontmoet je Griekse bruiden

Je wilt haar misschien wel ontmoeten op straat of parkeren en bellen voor een date, maar ze zal waarschijnlijk genieten van haar tijd bij een café of een voortreffelijk restaurant. Maar zelfs daar is de kans op voortzetting lichtjs aan het afnemen, vooral als men bedenkt hoeveel tijd er nodig is. Griekse vrouwen wijden zich aan zichzelf. De kans is groot dat ze niet zou willen praten met je als je plotseling verschijnt zonder waarschuwing. De meest optimale manier is om een huwelijksbureau om hulp vragen. Deze bedrijven leggen de nadruk op de klantentevredenheid en de kwaliteit van de dienstverlening. Met behulp van hun hulp kan je niet alleen een gewenst meisje persoonlijk ontmoeten, maar ook genoeg tijd hebben om elkaar beter te leren kennen. Uiteindelijk zou je verliefd kunnen worden en trouwen met een mooie Griekse godin. De levensstijl en het beeld van een Griekse schoonheid mag dan vol dubbelzinnigheid zijn, maar ze kan net zo goed de enige zijn vrouw die open zal zijn over haar karakter, inclusief de negatieve kanten. Dus als je op zoek bent naar iemand die je interesses zal delen, wees dan eerlijk en respectvol, wees er zeker van dat het daten van een Griekse vrouw waarschijnlijk de beste beslissing in je leven zijn. In het geval dat u dieper wilt duiken en de wereld van de Griekse vrouwen dichterbij wilt onderzoeken, kun je Griekse bruiden vinden bij beoordelingen op onze website.