Kroatische vrouwen daten / Geweldige huisvrouwen die slim zijn!

Welkom bij dit artikel met tips voor het daten met een Kroatische vrouw.

Hoe is een Kroatische vrouw?

Het is onmogelijk om Kroatische vrouwen voor het huwelijk kort te beschrijven. Ze zijn zeer specifiek en fundamenteel verschillend van veel Europeanen.

Schitterend

De eerste onderscheidende eigenschap – natuurlijk, onaardse schoonheid. Meisjes hebben speciale natuurlijke kwaliteiten die ze uniek maken. Bovendien houden ze ervan om het goed te maken en ze doen het efficiënt, effectief en zeer professioneel. Het kan niet gezegd worden dat de meeste Kroatische bruiden esthetici zijn, maar als een meisje niet weet hoe ze zelf make-up moet doen, dan maakt ze vaak gebruik van de diensten van specialisten. Zij hebben gezonde huid in verschillende tinten – van bleek tot gebruind. Het hangt af van de voorliefde van die dame om te zonnebaden. Vanaf de geboorte zijn ze blank, gezond en sterk haar, vol met gezondheid – een andere van hun onderscheidende kenmerken. Hun toestand wordt beïnvloed door de warme zeeklimaat, verse producten en schoon water, evenals de afwezigheid van van stress.

Fit

 Het figuur voor deze meisjes verdient speciale aandacht. Hete Kroatische opwinden de geesten van mannen over de hele wereld voor enkele jaren. Alle meisjes zijn van gemiddelde lengte, maar er zijn ook heldere langbenige schoonheden. Ze houden van sport en een gezonde levensstijl, daarom worden hun lichamen opgetrokken, en hebben de vormen een aantrekkelijke afgeronde blik waarvan men niet kan wegkijken. De meisjes zijn goed bewust van de onuitwisbare indruk die ze maken op mannen, dus ze proberen om verder “aansporen”, met de nadruk op de vorm van uitgesproken en sexy kleding.

 

Hot Temper

Als je een Kroatische vrouw als echtgenote wilt, moet je voorbereid zijn op het hete en vurige temperament van deze Balkanvrouw. Dit is een echte brand in het uiterlijk van de vrouw. Ze zal zich nooit aan iemand onderwerpen of doen wat ze niet wilt. Waarschijnlijk zal ze u hierover direct informeren en zodat je zeker weet dat ze het niet leuk vindt. Er zijn geen lankmoedige en onderdanige meisjes. In dit land zijn echte passies in volle omvang. Om met zo’n meisje om te gaan, moet je al je gentlemanly trucs, om tactvol, kalm en moedig te zijn niet vergeten.

Oprechte huisvrouwen

Als je al een bruid in Kroatië vindt, beschouw jezelf dan als gelukkig. Het is een gepassioneerde meisje dat een uitstekende gastvrouw zal worden in uw huis en de meest zorgzame moeder van uw kinderen. Geloof dat ze niet zal toestaan dat iemand haar familie en kinderen pijn doet. Ze zal het huishouden en klusjes doen in een kwestie van minuten, zal de voorbereiding van de lunch en het diner doen en zal wachten op jou thuis om haar temperament te tonen in een intieme locatie.

Intelligent

Kwalitatief onderwijs voor de jongere generatie – het principe van de Kroatische regering. Daarom hebben waarschijnlijk alle Kroatische meisjes een hogere graad. Dit geeft hen het recht op een goede positie. Daarom zijn vrouwen hier graag bereid om te werken en een carrière op te bouwen, op gelijke voet met mannen. Trouwens, op de eerste date hou een intelligente gesprek met haar. Dus je controleert haar opleiding en het meisje zal graag praten met jou.

Kroatische bruiden en Waar vind je ze

De ideale manier om kennis te maken met het Kroatische meisje is natuurlijk een persoonlijke ontmoeting met vrienden of op een feestje. Maar de waarschijnlijkheid van dergelijke gebeurtenis kan verwaarloosbaar zijn, vooral als je een buitenlander bent. Bovendien kan de organisatie van een dergelijke evenement een aanzienlijke
hoeveelheid geld kosten, maar het resultaat is niet gegarandeerd!

Het is veel gemakkelijker en handiger om gebruik te maken van speciale online diensten. Abonneren op deze diensten is goedkoop, voor u ligt een groot aantal bases van meisjes van over de hele wereld en je hoeft niet eens de appartement te verlaten.

We willen de beste bronnen die populair zijn onder Kroatische vrouwen met u delen:

  • LoveSwans.com
  • UkrainianCharm.com
  • AsianFeels.com
  • LatinFeels.com

De beveiligingsservice controleert elke site op verschillende programma’s. Inkomende  gegevens worden gecodeerd, zodat gevallen van fraude volledig kunnen worden uitgesloten. Registreer gewoon, vul uw saldo aan en begin met het zoeken naar uw Kroatische chosen one.

Giften voor meisjes zijn een populair onderwerp in tal van dating forums. Van natuurlijk geschenken zoals boeketten bloemen of bloemstukken in dozen, sets van exquise snoepjes en interessante juwelen zijn win-win opties voor elk meisje. Een Kroatische dame zal blij zijn om  een abonnement op een fitnessclub of Spa-salon, een certificaat voor cosmetische procedures of een gadget te ontvangen als een geschenk. Bij nadere kennismaking kunt u ondergoed, kleding en intieme goederen geven.

Gedragsregels op een date zijn zeer eenvoudig. Wees gewoon beleefd, voorzichtig, alles met humor behandelen, de basisregels van het flirten en het gebruik leren kennen oogcontact. Een heer zijn is een must! Vergeet de souvenirs niet en complimenten. Kies een goede en modieuze plek. Het meisje zal genieten van een bezoek aan een beroemd instituut in haar stad.

Update jezelf met kennis over het land

De Kroaten hebben een indrukwekkende algemene kennis. Komende van een klein landje moesten we verschillende vreemde talen leren en onder vele andere dingen geografie en geschiedenis van de hele wereld. Je hoefde waarschijnlijk echter niet zo veel te leren over ons kleine landje. Een klassieke fout die je kan maken is om geen idee te hebben van de Kroatische cultuur en geschiedenis. Zet ons niet in de ‘Oost-Europese doos’, er zijn veel landen in Oost-Europa en we lijken niet allemaal op elkaar (bijvoorbeeld Oekraïense cultuur verschilt nogal van de onze). Zeg niet iets stoms over Joegoslavië (er zijn nog steeds mensen die denken dat Joegoslavië bestaat – het kennen van enkele basisfeiten is een must). Onze uitgebreide algemene kennis maakt ons ook een beetje verwaand, dus zorg ervoor dat je de feiten recht voor zijn raap hebt.

Probeert je te leren kennen

Ja, onze taal is moeilijk. Ja, onze namen en achternamen lijken onmogelijk uit te spreken. Nee, niemand spreekt ze ooit correct uit (zelfs niet de sportcommentatoren maken herhaaldelijk fouten bij het uitspreken van de namen van Kroatische spelers). En ja, het stoort ons een beetje. Echter wordt het zeer gewaardeerd als mensen moeite doen om iets te zeggen in Kroatisch. Plus het hebben van een accent (wat onmogelijk te vermijden is voor buitenlanders die Kroatisch proberen te spreken) is intrigerend en zeer aantrekkelijk, zodat je daar wat extra punten krijgt.

Passie

We zijn gepassioneerde mensen. Gepassioneerd in alles wat we doen. We zijn gepassioneerd over muziek, over politiek, over relaties. We zijn gepassioneerd als we liefhebben. We zijn gepassioneerd als we haten. En waarvan we het meest niet van houden is niet gepassioneerd mensen, dus als je een van hen bent, is het misschien moeilijk voor jo u om indruk op ons te maken. En ook al vechten we gepassioneerd, maken we nog meer passie, dus het is het waard om te vechten.

Voordelen

Het leven zou moeten draaien om genot. Daarom eten we graag goed, we houden ervan om goed te drinken en zo veel mogelijk van het leven te genieten, zelfs als het betekent dat je soms niet te hard moet werken. Als je een wandeling maakt door de Kroatische binnenstad tijdens de werkuren zou je verrast kunnen zijn door de  hoeveelheid mensen in bars en restaurants.

Tijdens het daten van een Kroatisch meisje heb je geen ruimte om gierig te zijn. Ook in Kroatië gaan we niet ‘paying Dutch’. Nooit. Nooit. En het gaat er niet om dat mannen alles moeten betalen. Vrouwen betalen, mannen betalen, het maakt niet uit, zolang we maar niet in ‘paying Dutch’ (er wordt erop neergekeken). En er is een vrij eenvoudige verklaring voor: je hebt koffie/ga voor een etentje of een drankje met mensen die je leuk vindt, dus als je ze leuk vindt. Ook houden ze ervan om je te trakteren en ze houden ervan om getrakteerd te worden. Dat werkt of date of niet. Dus zolang je niet voorstelt om de rekening te splitsen ben je goed.

 

Nooit ‘Dutch’ gaan, niet het geld splitten bij een etentje.

Nemen initiatief

Een scenario waarin een Kroatisch dame een man benadert, vraagt hem uit op een datum of een eerste verhuizing is hoogst onwaarschijnlijk. Ook al zijn we open-minded hebben we nog steeds deze traditionele eigenschap en de jongens zijn degenen om de eerste stap te zetten. Zelfs als we verliefdheid zijn kunnen we maanden wachten in plaats van de eerste stap te zetten, dus zorg ervoor dat je initiatief neemt of je zou voor altijd kunnen wachten.

Kroatische vrouwen hebben respect

Het is heel belangrijk dat je respect toont. Oneerbiedig zijn is een wending overal ter wereld, maar we zijn erg trots op wie we zijn, van ons land, van onze cultuur en geschiedenis. Het tonen van bewondering is een plus, maar doe het met mate of je zou kunnen overkomen als een sleazebag.

Hebben geduld

Er is een uitdrukking in het Kroatisch die van toepassing is op elk aspect van leven en is waarschijnlijk het levensmotto voor de meesten van ons . “Pomalo” betekent beetje bij beetje of rustig aan. Koffie drinken kost uren, uitgaan voor een drankje duurt uren, om bij het deel te komen waar je na een grote datum kost tijd etc. Haast je niet, er is geen haast bij.☺

HEBBEN KARAKTER

Wij zijn mensen met een sterke mening. We hebben de neiging te denken dat we alles weten, maar we houden van de confrontatie en het horen van de sterke kanten van andere mensen. Ook de meningen. Het ergste wat je kunt doen is het eens zijn met alles. we zeggen dat het een gebrek aan karakter zal tonen en dat we onze interesse zullen verliezen. We zijn koppig als de hel, maar er is iets verdomd aantrekkelijk aan het vinden van iemand die een geldig argument kan geven en ons kan laten nadenken over onze verklaringen.

HOUDEN VAN DRANK

Kroaten drinken veel. En ik bedoel veel. En niet alleen wijn en bier, veel van verschillende sterke drank (spirits). In feite ben ik er vrij zeker van dat de Kroatische lever een speciale super is  sterk soort lever. Het tonen van enige kennis over de drinkcultuur in Kroatië is een pluspunt. Je moet weten wat rakija is en je moet weten hoe ze het moeten drinken.

Als je je drank niet kan vasthouden, doe dan wat oefening of doen alsof je altijd met een halfvol glas drinkt, anders zou je een Kroatisch meisje als een watje kunnen zien.

Nu dat je een paar dingen hebt geleerd waar je op moet letten, krijg je de moed om dat schattige Kroatische meisje uit te vragen. Veel succes!