Poolse vrouwen ontmoeten

Poolse vrouwen staan er om bekend dat ze heel aangenaam zijn, en niet vaak zal u een zeer harde klap te verwerken krijgen, zoals je vaak overkomt als in andere Westerse landen. Hoewel dit als een voordeel kan worden gezien door sommigen, is het heel moeilijk om haar interesse in jou te meten als ze haar nummer in je telefoon stopt, hoewel ze misschien nooit terug zal antwoorden.

Krakau, Wroclaw, Poznan en zelfs de middelgrote en kleinere Poolse steden bieden allemaal een grote selectie van solide, kwalitatief goede vrouwen die het waard zijn om mee in zee te gaan. Poolse vrouwen zijn gemiddeld genomen vrij vrouwelijk en bekend om een zeer relaxte en gemakkelijke vibe. Ze zijn medelevend, laag op de toneelschaal en genieten van een goede tijd.

De algemene bevolking van Polen heeft een vrij goede beheersing van de Engelse taal, en Poolse vrouwen zullen in staat zijn om ten minste een gesprek met jou te houden. Bevel van de Poolse taal, zoals in bijna alle gevallen, zorgt voor een grote DHV en zorgt voor toegang tot het hogere echelon van kwaliteit dat Poland aanbied.

Het uiterlijk van Poolse vrouwen

Het land Polen is een vrij homogeen land, en de vrouwen hebben allemaal een gelijkaardig uiterlijk en vallen in een paar verschillende looks wanneer het gaat om de gelaatstrekken. Er zijn genoeg blondines en brunettes, en zelfs enkele roodharigen in Polen. Verder zijn ze over het algemeen vrij goed begiftigd in hun borstkas en achterwerk. Vrouwen in Polen hebben zeker meer bochten dan hun tegenhangers in Oekraïne, Roemenië, Rusland of zelfs in Slowakije. Als u de voorkeur geeft aan zeer magere vrouwen met minder rondingen, Polen is misschien niet de plaats voor u, omdat de vrouwen gemiddeld een vrij solide figuur hebben.

Poolse vrouwen zijn over het algemeen aantrekkelijk, en je ziet een breed scala aan vrouwen die in het 6- en 7-bereik vallen. U zult niet vaak een verdoving zien of een heleboel vrouwen die een 8+ kunnen krijgen naar boven. Toch kunnen Poolse vrouwen eenvoudigweg worden omschreven als “schattig” in plaats van “sexy.”

Warschau en Krakau hebben de grootste hoeveelheid keuzes als gevolg van de universiteit en vrouwen die in grotere steden werken voor een beter loon.  Als als het je eerste bezoek is, dan is hier een goede plek om te beginnen. Je zult een brede selectie hebben van schattige vrouwen, en ook veel Oekraïners en Wit-Russen om mee te vergelijken en te zien wat je echt leuk vindt.

 

De persoonlijkheden van Poolse vrouwen

Beschreven in drie woorden; easy-going, aardig en zorgzaam. De vrouwen van Polen staan bekend om hun open houding. Het land staat bekent als een van de gemakkelijkste als het gaat om het ontmoeten van meisjes en niet geconfronteerd worden met hardvochtige weigeringen. Het is vrij zeldzaam om een harde klap te krijgen tijdens het dag-spel, of zelfs tijdens het nachtspel.

Een hand geven, dit is geweldig als de vrouwen open en vriendelijk zijn, maar soms weet je niet zeker of ze echt oprecht zijn als ze geven en ermee instemmen om elkaar opnieuw te ontmoeten. De meisjes zijn gewoon vaak te vriendelijk om je af te wijzen. Normaal gesproken kun je het in haar ogen zien en interacties als ze je echt voelt binnen de eerste 1-2 minuten.

Poolse vrouwen zijn aardig en makkelijk in de omgang en zijn veel voorspelbaarder dan Russische vrouwen, bijvoorbeeld. Zij streven er over het algemeen naar om een familie te stichten, maar ze verwachten dat een man opstaat en bijdraagt. Soms moet je het huis op z’n kop zetten, maar als je de controle houdt zal dit normaal gesproken de dingen vlot verlopen. Je hoeft niet te veel gevechten verwachten en dat is waarom vrij gemakkelijk zijn als ze eenmaal in een relatie zijn met een man.

Seks

De meerderheid van de vrouwen heeft een vrij liberale houding als het gaat om seks. One-night stands komen wel voor vanuit nachtelijke gelegenheden, maar over het algemeen kan je seks een optie zijn pas na 2-3 dates. Over het algemeen staan Poolse vrouwen vrij open voor seks en kan het zelfs voorkomen dat sneller als ze je echt leuk vindt.

Als je een langere relatie wilt aangaan, kun je het beste even wachten tot de derde date of zelfs langer, en ze zal weten wat er komt. De houding van Poolse vrouwen ten opzichte van seks kan echt worden gedefinieerd als vrij open, en ze staan over het algemeen open voor het leren van nieuwe dingen van hun partner.

In termen van dating, de meerderheid van de meisjes in langere termijn relatie maken vaak gebruik van anticonceptiemiddelen. .

Hoe vergelijken Poolse vrouwen zich met andere Europese vrouwen

Poolse vrouwen zich gunstig verhouden tot andere Europese vrouwen, op basis van
hun schattige verschijning en prettige karakter. Gerelateerd aan andere Europese vrouwen zijn Poolse vrouwen over het algemeen:

 • Mooier dan Duitse vrouwen. Ze kleden zich vrouwelijker en nemen hun uiterlijk serieuzer dan hun buren in het westen.
 • Minder aantrekkelijk dan Russische vrouwen, maar wel relationeel. Er zijn minder taal- en cultuurbarrières die de ontwikkeling van een relatie tegen kunnen houden.
 • Gelijk aan het uiterlijk van de Roemeense vrouwen. Als je Poolse en Roemeense vrouwen vergelijkt, is het gemiddelde Poolse meisje schattiger. Echter, het topje van de Roemeense meisje is heter. Net, het is een gelijkspel.
 • Lichtelijk minder aantrekkelijk dan Wit-Russische vrouwen, al is het wel In de buurt. Wit-Russische vrouwen zijn ook moeilijker in bed te krijgen, met grotere taalkundige en culturele overwegingen.
 • Gelijk met Tsjechische vrouwen, maar vriendelijker en beleefder.
 • Minder aantrekkelijk dan Oekraïense vrouwen in het algemeen. Echter, in de beoordeling van de lichaamstypen tussen de twee, komt het neer op een voorkeur. Poolse vrouwen zijn curvier met grotere borsten en billen. Oekraïense vrouwen zijn slanker en kwetsbaarder.

 

Online dating in Polen

Online dating is niet zo groot in Polen als in andere oost Europese landen zoals Oekraïne en Rusland. Tondel en Badoo hebben milde niveaus van populariteit, maar hebben geen sterke tractie gekregen. Met beperkte online dating bied International Cupid buitenlanders een manier om Poolse vrouwen online te ontmoeten. Heil weinig Poolse meisjes maken gebruik van dating apps, maar die op International Cupid zijn serieuzer over het ontmoeten van  mannen in persoon dan op andere apps zoals Tinder.

Als u reist naar andere landen naast Polen is International Cupido ook een geweldige dating-app tool om te gebruiken voor dit doel. Het heeft duizenden profielen van vrouwen over de hele wereld, waaronder een hoge concentratie in Oost-Europa. Internationale Cupido is een geweldig instrument om te gebruiken in Polen en waar het volgende avontuur je ook brengt.

Lees onze volledige recensie van International Cupid.

Daygame in Polen

Vrouwen ontmoeten tijdens de dag in Polen is een geweldig hulpmiddel om te hebben je arsenaal. Steden als Wroclaw en Krakau zijn ideaal ontworpen met een “Ryneck” of centrum voor het naderen. Bovendien zijn Poolse meisjes erg ontvankelijk om overdag benaderd te worden door coole buitenlanders.

Er zijn weinig harde klappen in Polen, zelfs bij de meisjes is dat niet het geval. Ik heb ook Polen aanbevolen als bestemming voor de nieuwelingen Daggamer. De ideale logistieke indeling in combinatie met een vriendelijke, ontspannen meisjes creëert een perfecte omgeving voor beginnende Daygamer om dit aan te scherpen vaardigheid.

Nightgame in Polen

Nightgame is een perfecte aanvulling op het ontmoeten van vrouwen in de dag. In tegenstelling tot Roemeense vrouwen, Poolse meisjes zijn net zo vriendelijk en aanspreekbaar s’nachts zoals ze overdag zijn. One-night-stands zijn ook meer aanvaardbaar in Polen zoals ze in het grootste deel van Oost-Europa zijn.

Poolse vrouwen houden van drinken, dansen en plezier maken in nachtclubs. Daar zijn een paar punten waar je rekening mee moet houden als je een nachtelijke wedstrijd in Polen speelt:

 • Poolse jongens zullen zich ermee bemoeien. Lokale mannen hebben de neiging om zwaar te drinken. Niets
  maakt ze meer kwaad dan een buitenlandse man die op hun meisjes afkomt. Hun jaloezie in combinatie met dronkenschap kan confronterend werken. Wees voorzichtig en let op je rug. Het is het beste om het nachtleven te bezoeken met een vleugel voor back-up.
 • Krakau wordt in de zomer overspoeld met mannelijke toeristen. De toestroom van het toerisme verstoort de verhouding tussen meisjes en mannen in clubs. Overweeg een bezoek aan Krakau in het laagseizoen voor betere verhoudingen.
 • Wroclaw is een grote studentenpopulatie. Wanneer de universiteit in sessie is, is het mogelijk om te raken in bars en clubs 7 dagen per week. Dit is de perfecte bestemming voor mannen die zich richten op het nachtspel.
 • Warschau heeft de beste concentratie van jonge professionele vrouwen uit elke Poolse stad. Omdat het de hoofdstad is, zijn er ook meer luxe en verfijnde locaties om uit te kiezen. Oudere spelers zullen het beter doen
  in Warschau met het publiek van midden tot laat in de 20.

Mijn ervaring

Ik ben één van de jongere schrijvers voor deze site, en daarom ben ik in een unieke positie geweest om mijn ervaringen in Polen te delen vanuit het perspectief van een man in de twintig. Polen veroverde mijn interesse om meer dan 4 jaren geleden op mijn eerste reis naar Wroclaw. Kort na deze reis, besloot ik de afgelopen jaren in Polen te gaan wonen. Ik heb in alle grote steden (Warschau, Wroclaw, Poznan en Krakau) gewoond en een aanzienlijk deel van deze tijd werd besteed aan het verkennen van de provincies.

Een aanzienlijk deel van deze tijd werd besteed in een lange-termijn relatie met een Poolse vrouw. Deze ervaring gaf me een uniek inzicht in de mentaliteit van een Poolse vrouw en de sleutels tot haar genegenheid. Voorafgaand aan deze relatie, heb ik genoten van het gezelschap van vele Poolse vrouwen. Dit is het eerste Europese land waar ik woonde.

Polen hebben een unieke combinatie van westerse gezelligheid, Oosters comfort en Europese cultuur. De leercurve voor het begrijpen van haar vrouwen is niet zo scherp als in Rusland, bijvoorbeeld. Polen is een geweldige plek voor
jongere mannen die aan het begin staan van hun internationale afspraakjes en reiservaring. Het is een land dat bij uitstek geschikt is voor mannen die die geïnteresseerd zijn in het insnijden van inkepingen en, voor degenen die meer lange termijn relaties zoeken.

Dating Tips voor Poolse vrouwen

Poolse vrouwen zijn over het algemeen behoorlijk loyaal en hebben veel kenmerken die hen wenselijk maken voor een langdurige relatie. De volgende zijn een blauwdruk van de grootste tips om in gedachten te houden voor het
daten Poolse vrouwen:

1. Poolse vrouwen zijn niet geïnteresseerd in materialisme

Poolse vrouwen zijn gewoonweg geen materialistische wezens. Ze zijn vaak heel blij met kleine, betekenisvolle geschenken. Dus verwacht niet dat je tonnen geld hoeft te besteden aan het kopen van de nieuwste portemonnees en sieraden voor hun verjaardagen. Als ze zien dat je gaat uitgeven dan zouden ze overwegen een grote hoeveelheid geld op een sjiek restaurant, of andere items noodzakelijk is. Ze kunnen vaak zelf heel zuinig zijn, terwijl je tegelijkertijd niet over de schreef gaat.

Net als in landen als Oekraïne, Wit-Rusland en zelfs Rusland waar meisjes je schaamteloos zullen vragen om cadeaus te kopen voor of na een eerste date, zullen Poolse vrouwen nooit hun toevlucht nemen tot dergelijke tactieken. In Polen is het uiterst zeldzaam dat Poolse vrouwen zulke vorderingen maken. Als één mij dit zou voorstellen, dan zie ik als een directe rode vlag is. Als je op zoek bent naar een LTR, laat alle contact met het onderwerp volledig vallen.

Meisjes kleden zich nog steeds graag in enkele van de nieuwste stijlen, maar zij gaan zeker niet altijd voor de nieuwste en grootste luxe items – vergelijkbaar met wat je zou vinden bij het bezoeken van plaatsen zoals
Kiev en Moskou.

Samengevat – je gaat haar in de meeste gevallen niet het hof maken met een dikke portemonnee, en een uitstapje naar het meest luxueuze restaurant in de stad.

 

2. Wees altijd de leider met een Poolse vrouw

Poolse vrouwen zijn op zoek naar iemand die een greep op hun leven heeft en die weet wat ze willen. Je moet altijd leidend zijn met een Poolse vrouw bij het maken van alle beslissingen of van de dinerplek waar je ‘s avonds naartoe gaat of de plannen voor de langere termijn en verhuizen of op vakantie gaan.

Alhoewel ze af en toe een toespeling lijken te geven dat ze enige beslissingsbevoegdheid hebben in de relatie, blijft alle controle in de handen van de man en je moet dit onthouden wanneer je het projecteert naar buiten.

Poolse vrouwen verwachten dat je een man bent en altijd in de voorhoede staat van het besluitvormingsproces. Neem altijd het heft in handen en leid alle interacties – klein of groot.

3. Wees klaar om de verwachtingen van het hebben van een gezin te managen naarmate de relatie vordert

In het algemeen zijn Poolse vrouwen vrij traditioneel en de meerderheid van de ze beginnen na te denken over en willen graag een gezin hebben in de toekomst. Naarmate je relatie groeit kun je verwachten dat dit gesprek zal komen, want er wordt waarschijnlijk al over gepraat in haar familie.  Dit word niet alleen gedaan door alleen haar ouders, maar ook haar familieleden en broers en zussen.

Slavische vrouwen beginnen een hoge druk te voelen als ze ouder beginnen te worden en beginnen te kruipen naar de 25-jarige leeftijd. Een hoge meerderheid van haar leeftijdsgenoten en vrienden zullen waarschijnlijk al getrouwd zijn en het krijgen van kinderen met hun partners.

Als dit iets is waar u niet in geïnteresseerd bent en u kijkt naar de korter eindig, denk wel aan de meisjes in de jongere leeftijdscategorieën die nog steeds op de universiteit en nog opzoek zijn naar het trouwen, enzovoorts.

Poolse vrouwen verlangen er wel naar om een partner te vinden met wie ze een gezin kan stichten, en het zal vrij ongebruikelijk zijn om een meisje te vinden die niet op een dag nakomelingen van haarzelf wilt hebben.

4. Toon kennis van haar cultuur, vooral de taal

Polen zijn erg trots op hun cultuur en praten er graag over. Ze zijn niet alleen trots, maar ze hebben ook veel kennis over hun eigen geschiedenis en feiten over hun land, vanwege hun sterke opvoeding. Een beetje weten over hun geschiedenis en informatie over sommige van de grotere steden zullen voordelig zijn in jouw interacties met Poolse vrouwen.

Alhoewel Poolse vrouwen een grote beheersing van de Engelse taal hebben in de meeste gevallen, wetende dat meer dan een paar woorden van het Pools een extreem hoog DHV, omdat de taal wordt beschouwd als een van de moeilijkste om te leren in de wereld.  Als je de mogelijkheid hebt om een gesprek met haar in haar moedertaal te houden verwacht ze dat je jezelf echt onderscheidt van de andere buitenlanders die hebben geprobeerd in haar broek te komen.

5. Oudere mannen hebben het in Polen moeilijker dan jongere mannen om te daten

Poolse vrouwen geven er over het algemeen de voorkeur aan om met mannen te daten die vergelijkbaar zijn met hun leeftijdsgroep. Als een meisje begin 20 jaar oud is, verwacht ze ook dat haar partner een vergelijkbare leeftijd heeft. Het is niet gebruikelijk om vrouwen te vinden in hun vroege 20’s daten met mannen van 30 jaar of ouder. Als je in deze leeftijdscategorie bent, zul je de meeste succes hebben in de leeftijdscategorie 25-30 jaar. Jongere vrouwen 18-24 zijn moeilijk aan te boren voor een langere termijn relatie.

Als u op zoek bent naar iets meer op korte termijn, zou het mogelijk zijn om te zeggen dat je leeftijd jonger is dan je eigenlijk bent, maar een vrouw zal uiteindelijk er altijd achter komen als het op langere termijn relatie opbloeit.

Over het algemeen hebben jongens in hun vroege tot midden twintiger jaren het meeste succes in Polen met het crème de la crème van het gewas talent dat het land te bieden heeft. Polen is echt geen plaats voor oudere mannen, en als jij dat bent, zou je landen als Oekraïne, Roemenië of Rusland moeten overwegen.

6. Verwacht dat ze vrouwelijk zijn

In vergelijking met de vrouwen van West-Europa, zijn Poolse vrouwen veel meer vrouwelijk dan hun andere Europese tegenhangers. Ze zijn niet zo vrouwelijk als de vrouwen die je in de Oost-Europese landen vindt zoals
als Oekraïne of Rusland, maar ze zijn een solide mix van zowel vrouwelijk als toch ook een beetje verwesterd.

Poolse vrouwen hebben in het algemeen de traditionele gezinswaarden, maar tegelijkertijd werken velen ook en verwachten ze een bijdrage te leveren aan het huishouden op financieel gebied. Ze zullen een deel van het huishoudelijk werk doen maar gaan niet alles doen zoals strijken van al je shirts, elke dag de was doen en constant koken. Zij zal ook verwachten dat je zorgt voor een aantal van deze items om haar ook helpen.

Het is geen ongewoon gezicht om je Poolse vriendinnetje zonder mak-up, enzovoort te zien. Verwacht dat ze altijd make-up draagt en ze zal op de hoogte zijn van de laatste trends. Normaal gesproken zal ze niet achter designer merken zitten zoals hun Russische tegenhangers (denk eraan materialistisch) maar ze zal alle nieuwste stijlen dragen die u zult vinden van alle grote merken van het winkelcentrum.

Verwacht niet dat ze hoge hakken draagt naar de kruidenierswinkel of terwijl ze gewoon door de stad rent, maar ze zal weten hoe ze zich mooi moet laten uitzien precies op het moment dat de gelegenheid zich voordoet. Wat ze ook kan doen om er goed uit te zien zelf en om mannen aan te trekken, zal ze dat doen, alleen niet over-the-top.

 

7. Vrouwelijk, maar niet te veel seks in hun stijl en jurk

Voor speciale gelegenheden en vakanties zijn jurken hun beste maatjes. Ze dragen jurken en hoge hakken terwijl ze tijd doorbrengen met jou en haar familie. Maar voor dagelijkse bezoeken aan de universiteit of voor boodschappen in de stad, lopen Poolse vrouwen niet rond in onthullende outfits met hakken met een hoogte van 6 inch.

Dit is gewoonweg geen onderdeel van hun stijl, en ze zijn zeker conservatiever in kleding dan hun Oost-Europese tegenhangers. Je zult een groot verschil zien als je bijvoorbeeld in de straten van Moskou in vergelijking met Krakau als je de jurk van Poolse vrouwen vergelijkt met Russische vrouwen (en negeren de Oekraïeners rond de stad, die ook de neiging hebben om zich sexier te kleden).

In Rusland vind je vrouwen die bont dragen in combinatie met rokken en jurken, ongeacht de temperatuur. In Polen is de jurk veel meer gematigd met veel jeans in combinatie met laarzen. Stijlvol en over het algemeen goed onderhouden, maar niet overdreven sexy.

8. Vakantie is belangrijk en bedoeld voor familie

Wanneer je met een Poolse vrouw uitgaat, zul je al snel leren dat vakantie enorm belangrijk is voor haar. Je bezoekt haar familie voor een paar dagen of nog langer, jezelf te eten en te drinken tot een coma. Een meisje met een goede opvoeding zal altijd thuis en in de buurt van haar familie willen zijn tijdens  alle vakanties. Verwacht niet dat ze een verlangen heeft om te vliegen voor de kerst om je te bezoeken in je eigen land, want vakantie met de familie is haar #1 prioriteit.

Als je succes wilt hebben in een langdurige relatie met een Poolse vrouw, je moet deze evenementen bijwonen, je binden aan haar familie en laten zien dat je geïnteresseerd bent in Poolse gewoontes en tradities met betrekking tot deze gebeurtenissen. Gelukkig zijn de meeste Poolse gezinnen zeer gastvrij. De traditie dat Poolse gezinnen altijd één plaats open laten bij het diner tafel tijdens de kerstdagen voor het geval dat een onverwachte gast op bezoek komt.

9. Poolse vrouwen staan vaak open voor afspraakjes met buitenlanders

De meeste vrouwen in Polen beheersen de Engelse taal goed en velen studeren ook romantische talen zoals Spaans of Italiaans. Poolse vrouwen staan over het algemeen erg open om buitenlandse mannen te ontmoeten, zelfs al hebben de Poolse jongens de afgelopen 5-7 jaar hun spel echt opgevoerd.

Sommige vrouwen wensen een beter leven en hogere verdiensten in een ander land (er zijn tonnen Polen die allemaal zijn verhuisd over de hele wereld), en sommigen willen gewoon wat avontuur en frisheid die die ze niet kunnen vinden bij lokale Poolse mannen. Of het nu een grote of kleinere stad is, je zult altijd een handvol vrouwen vinden die open staan voor interactie met een buitenlander en je beter willen leren kennen. De vrouwen zijn zeker minder sceptisch ook, en zal je niet met shit tests naar beneden halen zoals je zult ondervinden in Oekraïne of soms zelfs in Rusland.

Mannen uit verschillende landen doen het goed in Polen. Zoals bij de meeste Oost-Europese vrouwen hebben de Polen een aantal racistische gedachten. Vergelijkbaar met Duitsland, is er een groeiende populariteit van de witte overmacht beweging. Hoewel deze beweging aanwezig is, heeft ze een zeer kleine minderheid van volgelingen. Voor het grootste deel zijn Poolse meisjes over het algemeen open-minded met betrekking tot het daten van mannen van andere bevolkingsgroepen en etnische achtergronden. Italiaanse en Spaanse mannen zijn momenteel in de mode.

In het algemeen lijken Poolse vrouwen meer op Scandinavische vrouwen dan op Russische vrouwen in hun houding bij het daten buiten hun bevolkingsgroep. Samen met de Tsjechië, hebben Aziatische mannen de neiging om hun beste resultaten te behalen in Polen. Mannen uit het Midden-Oosten en Indiaanse afkomst doen het ook vrij goed. Ik heb een man met een Indiase achtergrond een paar jaar geleden ontmoet, die het met Daygame goed deed in Polen.

10. Ze houden van romantici en een man die weet hoe hij voor ze moet zorgen

Je moet je vriendin altijd bloemen bezorgen op grote dagen, zoals haar verjaardag, vrouwendag, en zelfs andere feestdagen gedurende het jaar. Poolse vrouwen houden ervan om verrast te worden met geschenken en romantische gebaren, en als het je hierin ontbreekt zal ze je zeker een subtiele hint geven.

Je moet je continu richten op haar te trakteren op romantische gelegenheden, zelfs als het geen grote gebeurtenis is. Dit gaat ver, want de vrouwen zullen jou vergelijken met hun vroegere partners.

11. Polen ligt haar meestal na aan het hart

Hoewel tonnen Polen in het buitenland wonen, houden ze van hun land en juichen het altijd toe tijdens nationale sportevenementen. De meeste Poolse vrouwen zullen hun land dicht bij het hart houden en zal zeer trots zijn op hun land. Nogmaals, dit punt cirkelt rond over hoe belangrijk het is om open te staan voor het leren over de Poolse cultuur, geschiedenis en tradities. Als je een langdurige relatie wilt en je woont in Polen, is het gewoon een noodzakelijk om succes te hebben.

Geen land is perfect en Polen heeft zijn eigen problemen, waarover ze vaak waarschijnlijk over zal klagen. Toch zal ze nog steeds in de meeste gevallen houden als de nummer één plaats op de wereld, altijd met een vermelding van haar trots.

Conclusie

Zacht, leuk en vrouwelijk is een geweldige combinatie die het merendeel van de Poolse meisjes bieden als je eenmaal in een relatie met hen zit. Polen biedt een grote selectie van goede kwaliteit vrouwen, die openstaan voor relaties met buitenlanders en jou goed zal behandelen. Als jij op zoek bent naar een ontwikkeld land in Europa om zich te vestigen met lage kosten en schattige vrouwen dan behoort Polen zeker tot één van de beste opties.

Poolse vrouwen zijn over de hele wereld te vinden en verhuizen vaak naar andere landen om te gaan werken, maar het beste wat je kunt vinden is voor LTR-materiaal zal zich in Polen zelf bevinden. Grote steden zoals Krakau en Warschau bieden een grote hoeveelheid van beide. Universiteitsstudenten en jonge professionals daten liever buitenlandse mannen die langdurig in Polen wonen.

De vrouwen blijven over het algemeen vrij vrouwelijk, maar worden toch meer en meer verwesterd met betrekking tot hun acties en kleding. Voor veel mannen is dit een voordeel, omdat het makkelijker is om contact te maken met de vrouwen terwijl je nog steeds goede mix vind van kenmerken die bij hen passen. In termen van van de Midden-Europese landen behoort Polen aantoonbaar tot de top drie plekken voor schattige vrouwen die leuk zijn om mee bezig te zijn en die openstaan voor nieuwe avonturen en interacties met buitenlandse mannen.

Een begrip van hoe ze denken en werken krijg je door open te staan voor het leren over de Poolse cultuur, lengte, leeftijd en tradities. Dit zal jou ten voordeel zijn in een langdurige relatie met de meeste Poolse vrouwen.