Servische vrouwen daten / Voorbereiding, hoe zijn de meiden?

Totaal, donker en sexy. Dat waren mijn eerste indrukken van Servische vrouwen nadat ik op de internationale luchthaven Tesla van Belgrado was geland. Over de komende dagen, toen ik de kille straat van de Servische hoofdstad trotseerde, werden mijn indrukken alleen maar versterkt, versterkt en gestold. Vrouwen in de Balkan zijn hot!

Ik ben met allerlei vrouwen geweest maar er is iets heel verleidelijk aan Slavische vrouwen. Ten eerste zijn ze erg vrouwelijk – ze stralen gewoon vrouwelijkheid uit. Terwijl de rest van de wereld wordt geteisterd door feministische kanker. Servië is, net als de rest van de Slavische landen, gewoon immuun.

Het lijkt erop dat het feminisme en de Balkan zijn als olie en water: ze vermengen zich gewoon niet. Nou, natuurlijk ben ik als Oost-Europeaan ook een beetje bevooroordeeld. Ik ben van jongs af aan om hen heen opgegroeid.

Mijn enige probleem met Slavische vrouwen is dat de meeste van hen een bleke huid hebben. Ik ben niet geïnteresseerd in blondines en heb liever dat mijn vrouwen een beetje kleur hebben. Vooral als ze een iets donkerder huidskleur hebben. Er zijn de Spanjaarden en Italianen, maar ze gaan snel in de richting van hun Amerikaanse tegenhangers: onvrouwelijk, onbeleefd en bitchy.

Dan ben ik gewoon niet te gek op westerse vrouwen.

Kom er maar aan denken, Braziliaanse vrouwen passen perfect bij deze eis met hun sexy olijfhuid en bikinibruin, maar ik ben mijlenver verwijderd van het beloofde land.

Kom naar Servië. Servische vrouwen zijn Slavisch, maar met een donkere, olijfkleurige huid. De huidskleur van hun mediterrane tegenhangers. Ze zijn lang, slank, hebben donker haar en opvallende ogen. Resultaat: de perfecte combinatie van schoonheid, elegantie en sexy.

 

Inleiding

Voordat we ons met vrouwen gaan bezighouden, is een kleine geschiedenisles op zijn plaats. En Servië is één land
dat is rijk aan geschiedenis. 500 jaar lang werd het geregeerd door het Ottomaanse Rijk (Turken). Na zijn ineenstorting kreeg de regio de beruchtheid en werd bekend als het “Poedervat van Europa” als aanjager van verschillende conflicten, die leidde tot het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog.

Na de Tweede Wereldoorlog werd het een van de vijf republieken van het nieuw gevormde Joegoslavië. In 1991 – na meer rampzalige oorlogen – werd het eindelijk een onafhankelijke Staat. In 1999 werd Servië door westerse naties beschuldigd van genocide en vervolgens gebombardeerd door de NAVO.

Nu wordt het gedeeltelijk erkende Republiek Kosovo (die nu een, zoals ik al snel ontdekte, een interessant onderwerp van gesprek is met de meisjes.) Hoewel, ik zou aanraden om zorgvuldig te zijn bij het bespreken van politiek en andere gevoelige onderwerpen.

Voor vele jaren is Servië en de omliggende regio een smeltkroes geweest van verschillende bevolkingsgroepen zoals Slaven, Turken en Moslims. Dit zou een verklaring kunnen zijn voor de interessante cultuur van het land en de donker/sexy teint van de vrouwen. Belgrado is de bete stad!

Taal

Servische vrouwen spreek Servisch, een Zuid-Slavische taal, die hetzelfde is als het Kroatisch en Montenegrijn. In tegenstelling tot de Kroaten die het Latijnse alfabet gebruiken, gebruiken de Serviërs het Cyrillisch. Als je geen Cyrillische taal kent, moet je misschien vertrouwd raken met het te begrijpen en de borden te lezen. Het is
zeer eenvoudig en zou u niet veel tijd moeten kosten.

Zoals een moedertaalspreker van het Russisch,kon ik het grootste deel van de geschreven tekst begrijpen, maar het was bijna onmogelijk om gesproken tekst te begrijpen. Bovendien heb ik gehoord dat als je al een andere Slavische taal spreekt, je vloeiend kunt worden in het Servisch binnen slechts 1-3 maanden.

Als vreemde talen spreken niet jouw ding is, zul je blij zijn om te weten dat er in Servië veel Engels wordt gesproken (Dat is waar ik op moest vertrouwen). De meeste Serviërs onder de 35 jaar hebben een behoorlijke beheersing van het Engels. De jongere generatie heeft de neiging om het heel goed te spreken.

De vrouwen

OK, nu komen we bij het deel van waarom je hier bent: vrouwen.

Het lijkt het erop dat hoe zuidelijker je in Europa gaat, hoe traditioneler en meer relationeel de vrouwen zijn. Noord-Europese vrouwen zoals Deense en Zweeds zijn vrij gemakkelijk naar bed te gaan en hebben de neiging om te slapen op eerste afspraakjes. Op anderzijds, de Balkan is de thuisbasis van de meest traditionele vrouwen het hele Europese continent. (Spaanse, Italiaanse en Portugese vrouwen zijn ook erg traditioneel, maar, in tegenstelling tot Servische vrouwen, zijn ze veel meer Verwesterd.)

Traditioneel betekent dat je niet zomaar hierheen kunt vliegen, een meisje ontmoeten op weg naar huis van de
luchthaven en seks hebben binnen een paar uur. Zo werkt het gewoon niet. Dit is zeker niet Amerika met zijn vrijblijvende cultuur.

Traditionele betekent een vrouw ontmoeten, haar uitnodigen voor een paar dates, veel doen en haar over het algemeen eerst leert kennen voordat ze begint met elke vorm van een relatie, seksueel of anderszins.

Er is een langere tijdsbesteding nodig. Denk aan weken en maanden in plaats van dagen en weekenden. Servische vrouwen hebben, net als andere mensen op de Balkan, zelden one-night stands, en zal je een paar keer moeten zien voordat ze je toegang tot de goederen. Het goede nieuws is dat de vrouwen extreem loyaal aan hun mannen, een verre schreeuw van de “alles mag” cultuur van Westerse landen (vooral Amerikaanse).

Servienen zijn ook enkele van de langste mensen in Europa, samen met Nederlanders en Litouwers. In tegenstelling tot de andere twee zijn de Serviërs ook relatief groot en intimiderende mensen.

Vrouwen zijn ook vrij lang. Het was heel gebruikelijk om vrouwen te zien die minstens 5’8 jaar oud waren (173 cm) en hoger. Voeg een paar hoge hakken toe en uw typische Servische vrouw kan gemakkelijk 180-185 cm bereiken.

Bij slechts 5’9 (175 cm), was ik zeker op het korte eind van het spectrum in Belgrado. Natuurlijk, er waren jongens van mijn lengte en vrouwen die korter waren, maar de gemiddelde hoogte zweefde ergens rond 1,78 -1,80 cm (5’11-6′).  Als je dus iemand bent die aan de kortere kant staat (onder 5’7), wees dan bereid om omringd te zijn door veel lange mensen.

Persoonlijk, ik geef de voorkeur aan vrouwen die mijn lengte of korter zijn. Hoewel voel ik mij niet zo onzeker als een vrouw langer dan mij is. Het is gewoon dat ik weet uit ervaring dat de meeste vrouwen liever een langere man hebben, zodat ze hun hoge hakken kunnen ragen zonder zich zelf onzeker te voelen.

Wat voor soort kerels vinden Servische vrouwen leuk?

Allereerst, de meeste Serviërs houden van Russisch-sprekers. Dus, als je uit het oosten komt Europa en Russisch spreekt (Oekraïens, Russisch, Wit-Russisch, en andere voormalige republieken), zult u over het algemeen een goede tijd hebben.

Zoals zodra een Serviër ontdekte dat ik een Russisch-spreker ben (of zodra ze merkten dat ik Russisch sprak aan de telefoon), ze onmiddellijk ontvankelijk werden en me vragen begonnen te stellen. Dit is meer het geval met de oudere generatie (30+); jongere vrouwen zijn meer Verwesterd. Ze dragen Nike’s, dragen hun iPhones en kijken graag naar Sex And The City.

Een ander deel van Russisch-sprekenden, merkte ik op dat Servische vrouwen een voorkeur hebben voor donkere mannen: Italianen, Spanjaarden, Portugezen en Latijns-Amerikanen.

Vrouwen ontmoeten tijdens de dag

Toen ik de vorige maand in Belgrado was, heb ik de meeste dagen doorgebracht met het rondlopen in de stad
en naderende vrouwen. Eerlijk gezegd, ben ik geen grote benaderingsmachine en heb geen natuurlijk vermogen om vrouwen te benaderen. Wat het gemakkelijker maakte was het feit dat ik echt aanwijzingen nodig had, omdat ik een buitenstaander was.

Dus, wat ik deed was een stadsplattegrond met mij te allen tijde hebben, waardoor het gemakkelijk is om wachtende meisjes te benaderen bij openbare pleinen, parken en bushaltes. Bijvoorbeeld: Zodra ik een schattig vrouw zag, liep ik naar haar toe en vroeg haar of ze een bepaalde plaats kende. Dan zou ik haar reactie beoordelen.

Als ze niet gehaast was om ergens heen te gaan en geïnteresseerd leek om door te gaan met ons gesprek, dan stelde ik  haar een paar vragen en vertelde waar ik vandaan ben. Als het bleef goed gaan, zou ik haar om een nummer vragen of haar uitnodigen om iets te eten te halen of te gaan wandelen. Het centrum van Belgrado is zeer beloopbaar, dus het is nooit een probleem om te gaan voor een aangename wandeling of te zitten in een gezellige coffeeshop.

Ik vond Servische meisjes erg warm en benaderbaar. Een meisje zelfs meldde zich aan om mijn gids te zijn, die me rondleidde in het oude fort van Kalemegdan.

Waar ontmoet je vrouwen overdag

Geweldige plek om je dag spel te beginnen is om naar een van de belangrijkste stadspleinen te gaan (ik hield van Trg Republica met het grote monument). Daar zie je verschillende mensen wachten tot hun vrienden komen opdagen.

Een andere goede plek is de Voetgangersstraat van Knez Mihailova.

Over het algemeen kan je echt niet verkeerd gaan met het ontmoeten van vrouwen waar dan ook in het  Centrumgebied. Het is zeer compact. Er zijn een heleboel verschillende coffeeshops en restaurants, waar je vrouwen ontmoet die alleen maar wandelen in de buurt en niet echt gehaast zijn om ergens heen te gaan .

Wanneer een vrouw is niet gehaast is, wilt ze waarschijnlijk benaderd worden. Dus, als je een schattig meisje opmerkt, aarzel dan niet om haar te benaderen en een gesprek te voeren.

In sommige landen naderen is gemakkelijker vanwege oogcontact (met name Oekraïne en Rusland). In Servië krijgt u echter bijna nooit oogcontact (dat heb ik bijna nooit gedaan). Dus, maak niet de fout van het wachten op eventuele naderingsuitnodigingen (bijv. oogcontact) voordat je haar benadert.

Als ik in Servië op oogcontact zou wachten, zou ik nooit een alleenstaand meisje ontmoeten en ‘s nachts neuken.

Vrouwen ontmoeten

Servie zoals andere Balkanlanden (met inbegrip van Roemenië, maar zonder rekening te houden met Kroatië) is niet de beste plaats om ‘s nachts vrouwen te ontmoeten. Over het algemeen gaan vrouwen uit om te feesten en te drinken met groepen vrienden, mensen die ze al kennen.

Wanneer je uit gaat, zul je grote groepen mensen opmerken die bestaan uit mannen en vrouwen. Het probleem is dat je niet weet of de jongens in de groep de vriendjes van de meisjes, broers, beschermers of gewoon vrienden van school of het werk.

In tegenstelling tot Amerikaanse of Britse bars waar mensen meestal opstaan en met elkaar te praten en om anderen te ontmoeten, gaan mensen in Servië,meestal uit met mensen die ze al kennen. Dit maakt het moeilijk om mensen ‘s nachts te ontmoeten.

Een uitzondering is het bezoeken van een club gericht op buitenlanders. Populaire clubs veranderen de hele tijd, dus vraag het iedereen in Belgrado en ze zullen je aanwijzen in de juiste richting. Het zal veel gemakkelijker zijn om vrouwen in de clubs te ontmoeten dan in de Balken.

Wanneer naar de clubs te gaan, zorg ervoor dat je je scherp kleedt. Een gepast pak met of zonder stropdas is een optie, maar je kunt ook een mooi jasje dragen, een goede shirt met een mooie spijkerbroek. Vergeet niet je schoenen te poetsen (geen sneakers). En je zult klaar zijn om mooie vrouwen te ontmoeten.

Als je Latino bent, je moet een van de vele Latin/Salsa clubs in Belgrado. De laatste keer dat ik daar was, heb ik geen enkele buitenlander gezien. Wat ik wel zag was een club vol met prachtige vrouwen gekleed in de jaren ’90, die
waren stervende om Latijnse beats te dansen, maar omdat Servische jongens, niet ervan houden om te dansen, waren er niet veel mensen die het spel liepen.

Dus, als je iets van latin dansen weet, zou dit de allereerste plaats zijn waar ik zou kijken.

Servische vrouwen online daten

Vrouwen online ontmoeten is een beproefd mechanisme en is vrijwel overal in de wereld populair. Ooit een van de meest populaire manieren om vrouwen te ontmoeten is via Tinder, een app. Waardoor je vrouwen van Argentinië tot Zimbabwe en waar dan ook kunt ontmoeten. In mijn ervaring heeft Tinder over het algemeen goed gewerkt in Servië. In tegenstelling tot andere landen, hoefde ik over het algemeen niet zo hard te werken om matches te krijgen.

Zoals zodra ik een match kreeg, zou ik haar een snel bericht sturen. Als ze antwoordde, zou ik proberen haar toe te voegen op Viber of WhatsApp, twee van de de meest populaire apps. De eerstgenoemde zijn erg populair in de regio. Dit is precies wat ik in Oekraïne deed, en heeft over het algemeen heel goed gewerkt.

Hierna zou ik onmiddellijk proberen om een date te regelen. Het probleem met dit deel van de wereld is dat je niet echt een date ver van tevoren kan plannen. Als je een meisje uit vraagt voor een praatje, gaat ze er automatisch van uit dat je dezelfde dag of dezelfde avond bedoelt. In dat geval, zou ze je meteen vertellen of ze beschikbaar is voor een ontmoeting of niet.

Ik zou zeggen dat 50% van de de vrouwen die ik vroeg konden later die avond afspreken voor een drankje. De resterende waren ofwel niet beschikbaar op dezelfde dag ofwel waren gewoonweg niet geïnteresseerd.

Als je vertrouwt op Tinder alleen en een fatsoenlijk profiel hebt, zou je geen problemen kunnen hebben voor het vinden van een date voor elke dag of zelfs het hebben van dates twee keer per dag als je zo geneigd bent.

Natuurlijk, als je eenmaal begint met het ontmoeten van vrouwen, zul je waarschijnlijk (hopelijk) klikken met een paar van hen en ze zouden geïnteresseerd zijn om je weer te zien. Dus na verloop van tijd heb je een mix van nieuwe vrouwen en degenen die die je al eerder hebt gezien.

Tijdens mijn reis naar Belgrado moest ik een paar dagen werken, dus ik was niet beschikbaar om elke dag een nieuwe vrouw te ontmoeten. Toch heb ik meer dan genoeg vrouwen ontmoet tijdens mijn verblijf dat ik niet echt hoefde uit te gaan.

Waar verblijf je in Servië

Servië is geen groot land, maar het is divers genoeg met verschillende regio’s en steden . Een geweldige manier om over Servië na te denken is dat er eigenlijk twee Servië’s zijn: noord en zuid, met de hoofdstad Belgrado aan de andere kant van de oceaan.

Het eerste aanspreekpunt is Belgrado. Belgrado is de hoofdstad en de grootste stad van Servië. Het is geen grote stad, met een bevolking van alleen maar 1.3 miljoen. Het is dus kleiner dan andere hoofdsteden zoals Kiev, Minsk en natuurlijk Moskou. Belgrado is een geweldige stad. Het is beloopbaar, vriendelijk en is voor het grootste deel esthetisch aantrekkelijk. Ik zeg, “voor het grootste deel”, omdat Servië een van de landen was, die tijdens de campagne van 1999 door de NAVO werden gebombardeerd.

Toen ik daar was, waren er verschillende gebouwen die volledig vernield en gestript waren. Ik denk dat de regering heeft besloten om zich niet voor te bereiden om de wereld te laten zien hoe een Europees land werd gebombardeerd door andere Europese landen.

Belgrado is gedeeld door de rivier de Donau. Ten noorden van de rivier heb je de buurt van Nieuw Belgrado, een overwegend residentiële buurt zonder veel actie.

Het centrum, en waar het grootste deel van de actie plaatsvindt en is eigenlijk ten zuiden van de rivier. Dat is waar je de belangrijkste voetgangers straat hebt met alle winkels en het hoofdplein.

Toen ik was in Belgrado, verbleef ik in een geweldige buurt genaamd “Dorćol.” Het was een erg bohemienachtige buurt en deed me zelfs een beetje denken aan Latijns Amerika. Dit is een ideaal gebied van de stad om een appartement te huren. Er zijn tonnen grote en kleine coffeeshops, restaurants en unieke winkels voor jou om uit te checken.

Het is ook een geweldige buurt om wat benaderingen te doen, omdat de vrouwen die rondlopen in vergelijking met andere delen niet in het bijzonder on-guard zijn in de stad die vol zijn met disco’s en bars en geile mannen.

Andere grote stad is Novi Sad in de noordelijke Vojvodina regio. Vojvodina is totaal verschillend van Belgrado en Zuid-Servië. De vrouwen daar hebben lichtere huidtinten en zijn, naar mijn mening, meer benaderbaar dan vrouwen in beide Belgrado in de zuidelijke regio. Ik nam een dagtrip naar Novi Sad uit Belgrado. Ik heb ongeveer vijf benaderingen gedaan en kreeg vier nummers. Het laatste meisje was echt bang voor sommige buitenlander die haar benaderen.

In het zuiden, heb je de belangrijkste stad Niš. De zuidelijke regio is veel meer traditioneel en conservatief, omdat het werd geregeerd door de Ottomanen voor vele jaren. Vrouwen zijn in het Zuiden doorgaans veel conservatiever en familie gerichter dan in Belgrado en Noord-Servië.

Alhoewel ik Niš niet heb bezocht, kreeg ik van veel Serviërs te horen dat Niš eigenlijk “de authentiek” Servië is. Ik wist niet zeker wat ze bedoelden, maar ik nam aan waar ze het over hadden is een meer traditioneel, meer Balkan-onderdeel van Servië waar de mensen vriendelijker en opener zijn dan in het Noorden. Het andere wat ik heb gehoord over Niš is dat het een plek is waar je uitstekend eten kunt vinden, vooral geweldig vlees, een Servische specialiteit.

Het eten

Dankzij de lange geschiedenis en het aangename weer is Servië een geweldige culinaire bestemming. Het eerste wat me opviel is de zware invloed van het Arabische en Turkse keuken. Er zijn tonnen Turkse restaurants waar men een “Döner.” Plus, ze hebben ook hun eigen populaire saus, “Ajvar” en “Kajmac” die zijn afgeleid van soortgelijke Turkse sauzen.

Vlees is ook een groot probleem in Servië. In feite, tijdens mijn verblijf in Belgrado, leek het erop dat vlees het enige was dat ik at. Een van mijn favoriete restaurants was een openlucht tent in het centrum die geweldig vlees serveerde.

Ik bestelde ooit een bord met vlees, denkend dat het van bescheiden omvang zou zijn en dat ik later iets anders zou moeten bestellen. Inderdaad, de plaat was niet groot, maar het leek eindeloos. Ik herinner me dat ik at, at en at, en nog steeds niet de bodem van dat bord zag. Toen ik klaar was met het bord, realiseerde ik me dat het een van de heerlijke gehaktborden was die ik ooit heb gegeten.

Als ik heb het al eerder gezegd, er is mij meermaals verteld dat de zuidelijke stad Niš bekend staat om hun geweldige bbq, steaks en ander vlees. Helaas heb ik geen kans gekregen om het te bezoeken toen ik daar, maar ik zal de volgende keer de reis maken.

Wanneer je Servië bezoekt

In vergelijking met Oost-Europa, is Servië is gezegend met een veel warmer klimaat en langere zomers. Daar zijn nog steeds vier basisseizoenen: koude winter, mooie lente, warme zomer, en een comfortabel herfst.

Mijn eerste reis naar Belgrado was in de winter; februari om precies te zijn. De stad was bedekt met sneeuw als een typisch Oost-Europese hoofdstad. Maar het was niet te koud, slechts ongeveer -5 C (28 F) of zo.

Mijn tweede reis naar Belgrado was eind september, enkele jaren later. Ik had net de zomer doorgebracht in St. Petersburg, Rusland. Terwijl de zomer in Rusland aangenaam was, zodra het in september gebeurde, waren de temperaturen snel gestegen en de lucht veranderde van helder zonnig naar bewolkt. Niet te vermelden dat mensen groffer en onvriendelijker zijn geworden. De Russische winter was net om de hoek.

Ik nam een vlucht naar Belgrado, Servië. Toen ik in Belgrado landde, de temperatuur was een zwoele 28C en ik had het gevoel dat ik op vakantie was. Het hielp ook dat mijn Airbnb appartement een mooie tuin had waar ik elke ochtend kon ontbijten. Het was een verre schreeuw van St. Petersburg en zijn koud en winderig weer.

Het bleef warm tot begin november. Rond die tijd begonnen de temperaturen begonnen geleidelijk te dalen en tegen eind november was het was behoorlijk koud geworden. Op dat moment, verliet ik Belgrado voor een warmer klimaat.

1. Servische vrouwen hebben het warm

 

Voor je komt naar Servië, stel ik je voor dat je je nek uitsteekt. Je zult merken dat je draaiend met je hoofd naar de prachtige vrouwen met olijvenvellen in de straten van Belgrado zal kijken. Servische vrouwen zijn heet, lang, mager, donker haar, met mooie kaaklijnen (Slavisch), lange benen, ronde kont, maar meestal kleinere borsten. Stel je ze voor als een mix van mediterrane en Slavische teint. De meeste hebben de fysieke kenmerken van Slavische vrouwen met bruin haar en bruine ogen. Ze zijn, van mijn en andere buitenlanders ervaring, een van de heetste kuikens in Europa, afgezien van Kroatische en Baltische meisjes en zeker heter dan Oekraïense of Poolse vrouwen.

Het belangrijkste verschil in persoonlijkheid tussen hen en jou is dat in vergelijking met de gemiddelde Oost-Europeaan dat Servische meisjes veel hartstochtelijker zijn. Je zult hier nauwelijks ijskoninginnen vinden. Hun temperament is dichterbij aan Spaanse meisjes bijvoorbeeld, ook al zijn ze in het begin meestal verlegen. Ik noem ze graag de Brazilianen van Oost-Europa.

2. Nog steeds vrouwelijk

 

Servië is altijd al immuun geweest voor feminisme, maar helaas door jaren en jaren van TV, Hollywood en media hersenspoeling is dat aan het veranderen. Ook al zijn de meeste vrouwen opgegroeid in het patriarchaat, de familiewaarden verdwijnen langzaam. Je zult veel oudere vrouwen zien die wachten om een rijke man te vinden om te trouwen. Er is hier ook nog steeds propaganda over “huiselijk geweld” dat resulteerde in de regering die een aantal surrealistische familiewetten maakte met vermelding van economisch geweld, etc.

Maar over het algemeen zijn Servische vrouwen zeer vrouwelijk. Vergeleken met andere Europese vrouwen, kennen zij hun rol als een vrouw in de gemeenschap en het huwelijk en hebben de neiging om zich goed te kleden. De Balkan is nooit geïnfecteerd geweest met feminisme zoals de VS of het Westerse samenlevingen en ik denk dat Servië nooit dat niveau zal bereiken, wat er ook gebeurt hoe hard de elites proberen.

Je moet ook weten dat het Servische volk een echt negatieve houding hebben ten opzichte van feminisme. Het wordt hier beschouwd als als je feministisch bent, moet je dik, lelijk en seksueel gefrustreerd zijn. Dus zelfs meisjes die een beetje feministisch zijn, vermijden dat in het openbaar te vermelden.

Het niveau van sletterigheid is niet zo hoog als in de VS of Scandinavië. Deze is geen plek om alleen maar te komen om te neuken. Dat gezegd hebbende – verwacht geen one nightstand, ze zijn hier niet zo gewoon of sociaal aanvaardbaar.

Je zult merken dat hoe zuidelijker je gaat, hoe meer traditionele vrouwen je krijgt.

3. Ze spreken Engels

De meeste meisjes spreken heel goed Engels. Iedereen had van jongs af aan Engelse les op school.

4. Daggameparadijs

De eerste keer dat ik in de straten van Belgrado dagwedstrijden deed, was geweldig. Daar waren er zoveel mooie vrouwen, dat ik dacht dat ik op een andere planeet was. Vertrouw op me, op dat moment dat je je hotel verlaat, zul je je voelen alsof je een andere dimensie binnengaat.

Servische mensen houden zich meestal bezig met hun eigen zaken. Ze spreken zelden met vreemden op straat en dat is de reden waarom dag spel zo effectief is. Je hebt het element van verrassing en als je goed eruit ziet en je goed kleed, zou je het goed moeten doen. Het zal haar allemaal lijken als een of andere romantische film. En er zal geen bitch shield zijn omdat je haar verbaasd. De meeste meisjes die ik op straat heb benaderd waren lievelingen en verlegen in het begin.

Servische vrouwen gaan graag op stap. De cultuur van de cafésamenleving heerst, dat is het eerste dat ik heb opgemerkt. Ze houden gewoon van zitten, drinken en praten gedurende de dag. Goede plaatsen voor een dagwedstrijd is Kalemegdan (historische vesting) en Knez Mihajlova (de meest drukke straat in Belgrado).

5. Buitenlanders

In Servië wordt je als buitenlander bij lange na niet zo makkelijk neergezet als bijvoorbeeld in China. Maar Servische vrouwen vinden hun land of stad saai. En ze vinden het heerlijk om andere plaatsen te ontdekken, dus,
als je uit de VS, Australië, Ierland, Spanje, Rusland etc. komt is het zeker een plus. Ze willen gewoon iets nieuws en anders beleven. Buitenlanders zijn hier geliefd en Servische mensen zijn zeer gastvrij.

6. Twee soorten Servische vrouwen

Als ik ze in groepen moet verdelen  zijn er meisjes, die luisteren naar lokale en buitenlandse muziek. Kuikens die houden van lokale muziek genaamd turbo-folk (een subgenre van volksmuziek met dans- en pop-elementen die specifiek zijn voor Servië), houden meer van drinken en zijn meer hedonistisch. Echter, je zal sociaal bewijs moeten hebben, om de Servische cultuur te begrijpen en je zal moeten leren hoe je rakija moet drinken. Het is moeilijker voor een buitenlander om te scoren met dit type meisje.

Andere meisjes die luisteren naar western muziek staan meer open voor buitenlanders en ontmoeten verschillende culturen, ze hou van reizen en verkennen. Je zult ook een soort van sociaal bewijs moeten hebben, maar over het algemeen, zijn ze meer “makkelijker” om naar bed te gaan met een man die komt uit een ander land. Dus kies verstandig waar je naartoe gaat om plezier te hebben.

a) Belgrado-meisjes zijn een beetje anders

Zoals je zou kunnen horen, Belgrado geboren meisjes zijn een beetje anders. Als je hen benaderd zullen ze zeker bereid zijn om te horen wat je moet zeggen. Als je te indirect bent, gaan ze je vragen “wat precies wil je?” En ja, ze wil dat je direct bent, zodat jullie beiden geen tijd te verliezen.

Het was een beetje moeilijk om op deze manier te communiceren in het begin, maar na een tijdje zul je eraan wennen. Je kunt zo direct mogelijk zijn en niet verwachten dat ze altijd “nee” zegt. Wees voorbereid op elk antwoord dat je krijgt, zelfs als je voorstelt ergens privé te gaan. Een ding is zeker, ze zal je een snel en eerlijk antwoord geven en verwacht van jou hetzelfde.

7. Je hebt meer kans als je waardering toont voor de Servische cultuur

 

Servië heeft een rijke geschiedenis en het Servische volk spreekt de Servische taal. Een pro tip, het zou goe zijn om een paar Servische woorden te leren (de taal is in principe hetzelfde als het Bosnisch of Kroatisch, dus je zult in staat om het daar te gebruiken. Montenegrijnen spreken ook de Servische taal). Bosniërs en Kroaten gebruiken het Latijnse alfabet, maar Serviërs hebben allebei het Cyrillisch en Latijns alfabet, zodat je verward kan raken door de naam van de straten.

Je zult veel “weet je wat voor woorden in het Servisch?” krijgen van hun. Ik raad je aan om wat slechte woorden te leren en hoe je moet zweren (“jebiga” – fuck). Ze lachen altijd hun kont eraf als je in hun taal spreekt vanwege het accent. Het is grappig voor hen om het te horen. En als je slechte woorden gebruikt en ze worden beledigd, kun je altijd zeggen dat je dacht dat dat “dank je wel” betekende en dat je Servische vriendin je had bedrogen.

Serviërs zullen je niet als “één van hen” beschouwen tenzij je het laat zien en rakija (hun nationale alcoholische drank) kan drinken. Leer rakija drinken, daar houden meisjes van.

8. Als je veel nummers hebt, raak dan niet te opgewonden

Vlakheid is hier echt gemeengoed. Servische meisjes zijn erg vlokkerig. Alles zal geweldig lijken met haar; grote chemie en aantrekkingskracht waren daar. Voor elke derde persoon die naar de interactie keek, zou het er als volgt uitzien zoals je haar van haar voeten blies, maar stuur haar morgen en daarna een sms.

Dit heeft min spel hier  veranderd, dus begon ik meer comfort te creëren voordat ik vertrok. Ik probeerde om te kijken naar de gebruikelijke vragen over haar, waar ze woont, wat doet ze etc. Op deze manier creëer je meer comfort dus wanneer je haar sms’t, denkt ze niet aan jou als een willekeurige man, die haar benaderde, haar wat tintelingen gaf en wegrende met haar nummer.

9 . Sociale cirkel en status

Deze is het grootste obstakel waar elke buitenlander mee te maken heeft. Als je naar clubs alleen gaat, kun je jouzelf zo snel als mogelijk beter aansluiten bij een groep. Als je meisjes op FB toevoegt, kun je maar beter veel vrienden uit Servië en Belgrado hebben die commentaar geven. Ik had in gedachten dat meisjes hier hunkeren naar een deel van de groep. En net als Libanese vrouwen willen ze sinds de middelbare school deel uitmaken van de “coole kinderen”. Ze willen geen eenzame wolf, hoe aantrekkelijk hij ook is.

Jou kan wat succes hebben zonder sociaal bewijs in clubs met techno en house muziek, natuurlijk, maar zelfs daar, verwacht niet dat je een 9 of 10 krijgt zonder dat. Mijn advies is, als je het nachtspel doet, je eerst bij een groep mensen aan te sluiten, of met je buitenlandse vrienden naar een club te gaan.

10. Wedstrijd – Servische mannen

Als je besluit om hier te komen om te neuken, zul je moeten concurreren met grote gespierde Servische mannen. De gemiddelde lengte van een man in Servië is 182 cm, of 5 ft 11 1/2 in volgens deze bron.

Zolang de meeste buitenlanders beschouwen ze als kil en alfa (en ik ben het eens met ze zijn geen bedreiging voor je). Als je een meisje op straat tegenhoudt en ze merken dat je Engels spreekt, zullen ze naar je kijken. Vreemd genoeg omdat het dagspel niet sociaal geaccepteerd is of ze zullen je gewoon feliciteren met “het hebben van de ballen om te benaderen”. Bij een paar gelegenheden, juichten mensen me toe op straat toen ik een meisje tegenhield, het is echt
verbazingwekkend. Lokale jongens die met me meekwamen hadden zelfs een betere ervaring met mensen die langskomen, maar dat is begrijpelijk.

Echter in nachtclubs kunnen de dingen anders zijn. Ik stel niet voor om te benaderen gemengde sets op “Splavovi” (drijvende rivierclubs) en in clubs met lokale muziek sinds de mannen meer territoriaal zijn. Merk ook op dat ik in grote steden alleen was, zoals Belgrado, Novi Sad en Nis. Ik hoorde dat mensen meer “beschermend” zijn in conservatieve, landelijke steden.

11. Wees klaar voor bitch shield

In nachtclubs zijn bitch shields gebruikelijk onder hete meiden. Ze zetten die blik gewoon ‘niet benaderen’. Het lijkt erg op Russische meisjes. Maar dat is slechts een masker. Je zult ook veel cockblocking tegenkomen van een dikke vriendin.

Als ik kijk naar wat lokale mensen, wordt mijn spel verwaander en dominanter. Jongens behandelen het schild van de bitch letterlijk als een shittest, en negeren het gewoon of misschien zelfs gewoon beginnen te lachen om hun houding en hen uit te lachen. Negeren werkt ook op die meisjes.

Om een of andere reden zijn er alleen bitchschilden aanwezig op plaatsen waar lokale muziek wordt gespeeld.

12. Slutshame is groot

Slut schande is groot in Servië. Veel jongens als ze een meisje zien dat draagt iets heel kort, ze zullen haar zien als een hoer. Om nog maar te zwijgen van toen ze erachter kwamen dat een meisje een one night stand had. Dat is de reden waarom one nightstands hier niet gebruikelijk zijn. Het is genoeg om Facebook en YouTube te zien
commentaar op Servische zenders en pagina’s over hete vrouwen, en een grote gedeelte ervan is slet beschamend. Het is de belangrijkste reden waarom Servische meisjes niet zoals Amerikaanse zijn.

Wegens de schaamte van de slet, houden Servische vrouwen van reizen, omdat in andere steden en landen, “niemand zal weten” over haar seksuele avonturen.

Sinds mannen leiders zijn in de sociale dynamiek en trends, lijken vrouwen te volgen. Servische vrouwen houden ervan om andere sletten te beschamen, zodat ze er zelf onschuldig uitzien. Omdat, als je slecht zegt dingen over een of andere slet, kan je niet zoals haar zijn, toch? Dat brengt ons bij
de volgende fase.

13. Meester isolatie van vrienden

Als je wil je Servische vrouwen neuken die je nodig hebt om deze techniek onder de knie te krijgen. Zoek wat voor reden je ook hebt (“Laten we een drankje gaan bestellen”, “Laat me je voorstellen”) aan iemand heel cool.” “Laten we een wandeling maken”) en ons verzetten ertegen als ze probeert haar vriendinnen mee te nemen. Dit is belangrijk omdat zal ze het moeilijk hebben om met je te kussen als al haar vrienden kijken. Vind je geheime geheime plek in een club en breng haar daarheen.

Als je dit correct doet en ze stemt ermee in om haar vrienden zelfs voor een paar minuten te verlaten, is dat 90% van de job. Onthoud, ze is gewoon bang dat haar vrienden haar als een slet zullen zien. En als je haar alleen maar  wilt neuken, dan is het niet nodig om bevriend te raken met haar hele groep.

14. Studenten zijn hypergame

Dit zou je doelwit moeten zijn. Meisjes uit heel Servië en het Servische deel van Bosnië en Herzegovina gaan naar Belgrado om daar te studeren. In hun eerste jaren bedriegen ze hun vriendjes die thuis zijn en leren ze snel over de “voordelen van een grote stad”. De meeste van hen wonen ook alleen en zijn niet in contact geweest met buitenlanders, in tegenstelling tot inheemse vrouwen.

Je kan ze overal vinden op het openbaar vervoer (trams, bussen), in de vroege avonduren te parkeren (vooral in het weekend). Ze staan op de banken in het park en gaan in groepen om te socialiseren.

15. Online game

En waar kun je beter studentenmeisjes dan online vinden ?

Toen ik aankwam in Belgrado voor de eerste paar dagen probeerde ik alleen Tinder. Ik was erg teleurgesteld in de Servische online scène, en zelfs toen ik de matches had en een leuk praatje, zou het meisje de volgende dag verdwijnen. Ik dacht dat de Servische mensen denken dat de online dating alleen voor “verliezers” is totdat ik Badoo vond.

Badoo is de beste dating app op de Balkan. Je kunt alles vinden, van hot 18 jaar oud tot MILF. En de meisjes zijn zeer responsief en open om te ontmoeten, in tegenstelling tot Tinder.

Stel voor dat je een aantal opties koopt om de populariteit te verhogen (deze helpt echt) of om te praten met wie je maar wilt. Het is erg goedkoop, slechts een paar dollar.

Hoe dan ook, als je Servische vrouwen wilt ontmoeten check dan zeker Badoo.

16. Sponsors alias “Sponzoruse”

 

Er zijn een heleboel meisjes op zoek naar sponsors. Ze houden er gewoon van om gezien te worden als een rijk persoon. Het vertegenwoordigt een grote sociale status en ze verlangen ernaar. Onder mensen die naar “splavovi” gaan (weer, lokale muziek) is het beschamend om arm te zijn.

Dus, sommige vrouwen die geen geld krijgen van hun geliefde om een overeenkomst te hebben met rijke jongens die hen portemonnees zullen kopen, hoge hakschoenen, jurken, rijden ze in goede auto’s, in ruil voor seks en soms zelfs “liefde”. Je zult ze meteen opmerken. Hete vrouwen perfect gekleed met een constant bitchgezicht.

Ik raadt ze helemaal niet aan, maar als je een rijke man bent, die ervan zou houden om zo’n overeenkomst te hebben, probeer Silicone Valley straat of Obilicev Venac in Belgrado.

17. Vrouwen die apart zijn, zijn lastig

Girls die meer dan 28 jaar oud zijn, zullen je de hele tijd op de proef stellen. Test jou voor wat “jouw plannen” met haar zijn en ben je bereid je te binden. Ze zeggen vaak hoe ze gewoon niet de juiste man kan vinden omdat iedereen onvolwassen is (welke btw betekent dat leuke en coole jongens ze niet meer aantrekkelijk vinden). Maar ze zullen openlijk praten, en toegeven dat jongere meisjes gewoon overlopen.

Ze zullen ook veel spellen spelen, last minute weerstand, die je probeert te manipuleren in een verbintenis op alle mogelijke manieren mogelijk. Interessant, als ze denken dat je te slim voor ze bent, dan zullen je gewoon opgeven.

Ze zijn gewoon bitter dat hun tijd voorbij is en hebben geen probleem om het toe te geven. Ik raad je aan om het bij 20-25 jaar te houden.

18. De make-up-industrie is groot

In de jaren ’90, toen het land uiteenviel door economische sancties, was een van de bedrijven die altijd goed werkten, waren schoonheidssalons. Vrouwen hier graag urenlang voor een spiegel staan, zelfs als ze naar mar voor vijf minuten de straat opgaan.

19. Mode

 

Zoals Voor zover het kleding betreft, vind je alles. Van zeer goed gekleed om te proberen er als een slons uit te zien. Bij warm weer vind je veel vrouwen met korte rokjes die er als prostituees uitzien. Een ding is zeker. Ook opgemerkt is dat het dragen van een portemonnee over je gebogen arm en het vasthouden van je telefoon in die arm is precies wat ze neigen te doen. Portemonnees en tassen zijn een goed teken dat ze Servisch is.

Als er één ding is waar Serviërs buitenlanders voor herkennen, dan is het wel hun kleding. Je kunt ze ook herkennen als je er naar zoekt.

Een paar dingen waar je op moet letten als je er in wilt passen.

Eerst rommelig, lang of “i-just-woke-up” haar is een zeker teken dat je niet van hier bent. Hou het kort en netjes. Anders kun je als punker worden bestempeld, hipster en vooral buitenlands.

Hoeden, caps, haarbandana’s, laat ze in je hotel. Als je gewend bent om iets op je hoofd te hebben, draag een zonnebril, zelfs op je voorhoofd.

Als je om een of andere reden ervan houd om je spijkerbroek te strak en te laag te dragen, je zult gewoon belachelijk zijn voor het Servische volk. Belachelijk en gay.

20. Dansen

Er is een oud gezegde in de Balkan dat zoiets als dit doet: “In Slovenië. Je kunt zingen en dansen en je zult goed zijn, in Bosnië kun je dansen, maar zing niet, in Servië kun je wel zingen maar niet dansen en in Macedonië dans niet en zing niet”. Servische vrouwen houden van dansen. Er zijn veel van die luide techno-clubs waar mensen naartoe gaan om zich te uiten met dansen. Ook psycholedische muziek is erg populair in Servië. Als jouw game stijl is “dansende aap”, Servië is een plek om naartoe te gaan.

 

Slot gedachten

Servië was mijn eerste uitstapje naar de Balkan. Ik ben ook in Roemenië geweest, maar het is twijfelachtig of het wordt beschouwd als een deel van de regio).

Mijn eerste reis duurde slechts een week. Voor de tweede reis bleef ik veel langer: drie maanden. Stilte, zelfs drie maanden voelde het als nauwelijks krassen op het oppervlak. Dat is waarom ik zeker van plan om de volgende keer een langere reis te maken en meer landen te bezoeken in het gebied: Bosnië-Herzegovina, Montenegro, Macedonië, en zelfs Kroatië.

Als je een reis naar Servië maakt, denk geen twee keer na, pak gewoon een kaartje en ga. Je zult niet teleurgesteld worden. Het is een van de meest interessante en vriendelijkste landen die ik heb bezocht – niet alleen in Europa, maar in de hele wereld.