Thaise vrouwen dating – Vergelijk de beste sites om een partner uit Thailand te vinden

De 5 beste dating sites in Thailand
Hier is de snelle lijst van mijn top vijf datingsites in Thailand. Ik zal later in dit artikel dieper op mijn recensies ingaan:

  • ThaiCupid.com
  • ThaiFriendly.com
  • AsianDating.com
  • DateInAsia.com
  • OKcupid.com

Daten in Thailand kan enorme voordelen opleveren als je bereid bent er de tijd voor te nemen om het te laten werken. Je moet veel geduld hebben en veel tijd vrijmaken om honderden profielen te scannen en gepersonaliseerde berichten te sturen naar mensen van wie de profielen je aanspreken.

Thaise vrouwen zijn een van de mooiste vrouwen die je in heel Azië zult vinden. Als je ooit in Bangkok of Phuket bent geweest, weet je waar ik het over heb. Wees gerust, wanneer u zich aanmeldt voor een van deze datingsites, ziet u een aantal ongelooflijk aantrekkelijke vrouwen.

Mocht u besluiten om u aan te melden voor de online datingsites die ik hieronder aanbeveel, lees dan zeker zorgvuldig de ledenprofielen, want u kunt veel nepprofielen tegenkomen, evenals vrouwen die niet echt vrouwen zijn.

‘Vrouwen die niet echt vrouwen’ zijn is iets wat je vaak je in Thailand zult tegenkomen. Op sommige van de sites en apps die ik hieronder noem, moet je niet verbaasd zijn dat 20% tot 30% van het ledenbestand tot het derde geslacht behoort. Zo’n verhouding had ik in geen enkel ander land gezien.

Ok, zonder verder oponthoud, laten we in mijn beoordelingen duiken.

1. ThaiCupid.com

 

ThaiCupid.com is de beste online datingsite in Thailand. Als ik maar geld had om op één site uit te geven, dan is dit de site waar ik het aan zou uitgeven. Op elk moment vind je hier gemiddeld meer dan 2000 mensen online. En als u vrouwen zoekt tussen 18 en 35 jaar die de afgelopen maand actief zijn geweest op de site, vindt u ook meer dan 1000 profielen.

ThaiCupid-gebruikers profiteren van een aantal sterke functies, waaronder audio- / videochat en uitstekende anti-spam functies.

Registratieproces
Registeren is gratis en het proces is relatief makkelijk. Je kan ervoor kiezen om te registeren met een Facebook-account of om zelf een account aan te maken.  Vervolgens beschrijf je in het kort wie je ben, vertel je ThaiCupid wie je ideale match is en je bent officeel klaar om te gaan.

Nu is het aan jou om te beslissen of je de tijd wilt nemen om je profiel af te maken of de site wilt blijven gebruiken en de zoektocht naar je ideale match wilt starten. Als je besluit om je profiel te laten voor wat het is, moet ik vermelden dat de site je af en toe meer vragen zal stellen om met de antwoorden je profiel completer te maken. Dit kan voor ergernis zorgen.
Potentiële matches lokaliseren
Je kan op twee verschillende manieren op zoek gaan naar een match: door te browsen of zoeken. Browsen houdt in dat je naar de matchaanbevelingen van ThaiCupid kijkt. De zoekfunctie is vergelijkbaar met browsen omdat je kunt specificeren welke soorten profielen je wilt zien, maar met een paar meer opties om uw zoekopdracht te verfijnen.

Hoe te communiceren met andere leden
Als je echt mensen op ThaiCupid wilt ontmoeten, moet je met ze praten. En om dat met enige regelmaat te doen, moet je upgraden naar een premium lidmaatschap.

Hoewel je met andere premium-leden kunt communiceren zonder uzelf te upgraden, is dit geen goede strategie. Door premium lid te worden, kan je gebruik maken van de audio, video en live-chat functies. Dit zijn allemaal uitstekende tools voor het doorlichten van potentiële matches.

Unieke sitefuncties
Een van de beste en meest unieke functies van ThaiCupid zijn de mogelijkheden die je krijgt op het gebied van video:

Je kan een introductiefilmpje op je profiel plaatsen waarin je informatie over jezelf deelt. Dit is veel duidelijker dan tekst en foto’s.
Je kan een video sturen naar een potentiële match, waardoor je kansen op een reactie enorm toenemen.
Je kan een live videochat met andere leden starten. Zo kan je controleren of hun foto’s echt zijn en of jullie wel een goede match zijn.

Wat is inbegrepen in iedere lidmaatschapsniveau
Standaard – Zoek naar overeenkomsten op basis van je voorkeuren, communiceer met betalende leden
Goud – Al het bovenstaande plus de mogelijkheid om met alle leden te communiceren, audio/videochat, instant messaging, browsen zonder advertenties, anoniem browsen
Platina – Al het bovenstaande plus de mogelijkheid om boven andere leden in zoekodprachten te verschijen, automatische berichten vertaling, betere matches op basis van een geadvanceerde algorithme en je kan meer op je profiel vermelden

2. ThaiFriendly.com

ThaiFriendly.com is een populaire site in Thailand en is een goede tweede optie. ThaiFriendly is de grootste “gratis” Thaise datingsite van Thailand met ongeveer 830.000 leden, waarvan er meer dan 3000 online waren toen ik deze recensie schreef.

Als een grotendeels gratis site (met een premium lidmaatschap beschikbaar voor extra voordelen) trekt ThaiFriendly een jonger, meer stedelijk publiek aan dan zijn belangrijkste concurrent die ik hierboven noemde, ThaiCupid. Je vindt leden uit heel Thailand, waaronder Bangkok, Chiang Mai en Phuket.

Je kunt heel veel doen op ThaiFriendly zonder ooit een cent te betalen, maar het premium-lidmaatschap bevat genoeg functies die het waard zijn om te bekijken. Over het algemeen heb ik behoorlijk genoten van ThaiFriendly en beschouw het als een geweldige tweede optie.

Registratieproces
Registeren is snel en eenvoudig en vereist een gebruikersnaam, wachtwoord, e-mail, verjaardag, lengte, gewicht, je geslacht en in welk geslacht je geintereseerd bent. Op de volgende pagina word je gevraagd een kop voor je profiel te schrijven, je opleidingsniveau, taalvaardigheid Engels en Thais en of je kinderen hebt en/of wilt. Vervolgens kies je de leefdtijdscatergeorie en locatie van je ideale match. Op je kan je afgezien van wat ik eerder heb genoemd niet veel delen.

Potentiële overeenkomsten lokaliseren
De standaard browse-functie is niet zo uitgewerkt als op andere sites, maar het werkt goed genoeg. Als gratis lid kun je filteren op geslacht, leeftijdscategorie en locatie. Lengte, gewicht, opleiding en kinderen zijn uitgebreide filteropties waarover premium leden beschikken. Profielen worden weergegeven met een foto, leeftijd, locatie en gebruikersnaam.

ThaiFriendly labelt leden die nieuw zijn. Verder is een tabblad genaamd ‘Lijsten’ waarin je kan zien welke profielen je hebt bezocht, wie interesse in jou hebben getoond of jou als favoriet hebben aangemerkt.

Hoe te communiceren met andere leden
Wanneer je door profielen bladert, kan je ervoor kiezen om deze te liken of je interesse te tonen. Als je een profiel bekijkt, kun je een bericht sturen inclusief foto’s en emoticons. Je kunt ook openbaar reageren op hun profiel of individuele foto’s.

Gratis gebruikers zijn beperkt tot 1 bericht per 10 minuten. Premium-gebruikers hebben onbeperkte berichtmogelijkheden en kunnen ook chats met online gebruikers openen. Soms kom je een profiel tegen dat ‘te veel berichten ontvangt’ en om contact met hen op te nemen, moet je upgraden naar premium.

Unieke sitefuncties
Hoewel het in de eerste plaats een datingsite is, heeft ThaiFriendly een paar sociale media-achtige functies, waarvan sommige natuurlijker aanvoelden dan andere. U kunt bijvoorbeeld openbaar reageren op profielen.

Verder kunt u uw favoriete foto’s opslaan zonder ze openbaar toe te voegen aan je favorieten.

Wat is inbegrepen in elk lidmaatschapsniveau

Gratis – Maak een profiel aan, upload foto’s, toon interesse in profielen, voeg profielen toe aan favorieten, stuur elke 10 minuten 1 bericht, reageer op profielen
Premium – Onbeperkt berichtenverkeer, geavanceerde zoekopties, privacybeheer, grotere berichtcapaciteit, zien wie uw berichten heeft gelezen en uw profiel heeft bekeken

3. AsianDating.com

AsianDating.com is lid van het International Cupid Media Network. De site heeft meer dan 1 miljoen gebruikers.

Zoals gebruikelijk is bij sites in het netwerk is AsianDating een gebruiksvriendelijke website die gemakkelijk te navigeren en te gebruiken is. De site biedt zowel een gratis als premium lidmaatschap, en zoals de meeste sites is het gratis lidmaatschap vrij beperkt, terwijl het premium lidmaatschap veel geweldige functies biedt waar gebruikers van genieten.

Het grootste minpunt dat ik op AsianDating vond, was het grote aantal spamberichten dat ik direct na het aanmelden ontving. Er zijn echter veel echte vrouwen en mannen op de site die andere mensen willen ontmoeten, en de filters op de site helpen om een ​​groot deel van de oplichters buiten te houden.

Als u contact wilt maken met een Thaise vrouw, is deze site een geweldige plek om te zoeken.

Registratieproces
Registeren voor AsianDating was heel eenvoudig. Het duurde ongeveer 2 minuten en er waren geen creditcardgegevens voor nodig. U kunt zich registeren met uw Facebook-account of helemaal opnieuw beginnen en een paar persoonlijke gegevens invoeren, zoals uw naam, geslacht, e-mailadres en wachtwoord.

Zodra het account is aangemaakt, gaat u verder met het maken van een profiel waarin u informatie over uzelf kunt delen waarvan u denkt dat potentiële matches hierin geïnteresseerd kunnen zijn, en u kunt mensen laten weten waarnaar u op zoek bent in uw ideale match.

Op dit moment is het profiel nog niet helemaal af, maar je hebt de mogelijkheid om door andere mensen op de site te bladeren om naar mogelijke overeenkomsten te zoeken. Als u voor deze methode kiest, zal de site u periodiek vragen om de laatste paar stappen van het profiel te voltooien, en hoewel dit een beetje storend kan zijn, kunt u kiezen wanneer en of u uw profiel voltooit.

Potentiële overeenkomsten lokaliseren
Je hebt twee opties bij het zoeken naar overeenkomsten op de site: je kunt ervoor kiezen om door de andere profielen op de site te bladeren of je kunt de zoekoptie gebruiken.

Browsen gebeurt in uw eigen tempo. U kunt naar keuze foto’s bekijken en volledige profielen lezen, één gebruiker tegelijk. Dit geeft u volledige toegang tot alle andere leden op de site, maar kan tijdrovend zijn.

De zoekfunctie is iets sneller en laat je zoekcriteria maken die specifiek zijn voor wat je zoekt. Er zijn veel zoekopties, waaronder leeftijd, locatie, opleidingsniveau, of gebruikers wel of niet roken, drinken of andere levensstijlvoorkeuren hebben waarnaar u op zoek bent, lichaamsbouw, etniciteit, getrouwd of alleenstaanden en religie.

U heeft de mogelijkheid om uw zoekcriteria op te slaan, zodat u uw aangepaste zoekopdracht in de toekomst kunt gebruiken terwijl u op zoek bent naar nieuwe singles. Ik heb mijn aangepaste zoekopdracht dagelijks uitgevoerd om nieuwe singles te vinden die aan mijn criteria voldoen.

Hoe te communiceren met andere leden
Met het gratis lidmaatschap kun je profielen zoeken, bekijken, laten zien dat je geïnteresseerd bent in bepaalde gebruikers en bepaalde profielen opslaan in je favorietenlijst, het staat niet veel communicatie toe. Als u echt iemand op de site wilt ontmoeten, is een upgrade naar een premium lidmaatschap de juiste keuze.

Hoewel elk gratis account een bericht kan verzenden, moet de afzender of ontvanger een premium lid zijn om het daadwerkelijk te lezen. Door te upgraden naar het premium lidmaatschap, garandeert u dat iedereen die u een bericht stuurt, uw berichten kan lezen en beantwoorden en kan genieten van functies zoals instant messaging, audiofuncties en videochats.

Unieke sitefuncties
Het beste en meest originele kenmerk van AsianDating is de vertaaltool voor berichten. Deze tool doorbreekt de taalbarrière door u in staat te stellen uw bericht met één muisklik naar elke gewenste taal te vertalen. Op een site met een diverse groep mensen is deze tool van onschatbare waarde.

Wat is inbegrepen in elk lidmaatschapsniveau

Standaard – Aanmelden, profiel invullen, foto’s uploaden, zoekopdrachten aanpassen, interesse naar andere profielen sturen, Gold / Platinum-leden communiceren
Goud – Al het bovenstaande, plus: onbeperkt berichtenverkeer en communicatie met andere profielen (tekst, audio, video, instant messaging), advertentievrij browsen, onzichtbaar browsen
Platina – Al het bovenstaande, plus: rang boven andere leden in zoekopdrachten, verdubbelde profielruimte, VIP-profielmarkering, platina-exclusieve zoekfuncties, geavanceerde matching-algoritmen, berichtvertaling

4. DateInAsia.com

DateinAsia is een op Azië gerichte datingsite, met ongeveer 1 miljoen geregistreerde gebruikers. De meeste van deze gebruikers zijn Zuidoost-Aziatische vrouwen (voornamelijk uit Indonesië en de Filippijnen, hoewel er nogal wat in Thailand zijn) en buitenlandse mannen.

DateinAsia is een volledig gratis site, en zoals je misschien wel weet, brengen gratis datingsites vaak veel bagage mee. DateinAsia is helaas geen uitzondering en zit vol met inactieve profielen, niet-serieuze leden, gebruikers met spam en regelrechte oplichters die geld willen verdienen.

Over het algemeen is de site behoorlijk kaal, qua ontwerp en functies. Als u op zoek bent naar Thaise singles, zijn er enkele verborgen juweeltjes, maar u moet veel tijd in de site steken om ze te vinden.

Registratieproces

Voer om te beginnen een gebruikersnaam en wachtwoord in en uw e-mailadres, geboortedatum, locatie, geslacht en overeenkomend geslacht. Vervolgens wordt u gevraagd uw e-mailadres te bevestigen en vervolgens een geldig telefoonnummer in te voeren voor een sms-verificatie. DateinAsia beweert dit te doen om veiligheidsredenen. Je kunt ervoor kiezen deze stap voorlopig over te slaan, maar je profiel wordt verwijderd als je niet binnen 7 dagen voldoet.

Zodra je dat hebt voltooid, schrijf je een pakkende kop, een korte blurb in het gedeelte Over mij, vul je wat meer basisinformatie in (uiterlijk, opleiding, beroep, enz.) En wat informatie over je ideale match. Upload ten slotte een foto en je bent klaar.

Potentiële overeenkomsten lokaliseren
Je hebt een paar basisopties tot je beschikking. Ten eerste, als je ergens op de site bent naast het tabblad Zoeken, zie je bovenaan de pagina een balk met willekeurige profielen waar je doorheen kunt bladeren. Ga naar het tabblad Zoeken en u kunt eenvoudig door ledenprofielen bladeren totdat u iemand tegenkomt die u leuk vindt of een basis- of geavanceerde zoekopdracht uitvoert.

Basiszoekopdrachten worden gefilterd op geslacht, leeftijd en locatie, terwijl geavanceerde zoekopdrachten verder worden gefilterd op de basisinformatie die is geselecteerd bij het aanmelden (beroep, religie, uiterlijk, enz.). U kunt ook zien wie uw profiel heeft bezocht of interesse in u heeft getoond.

Hoe te communiceren met andere leden
Berichtenopties zijn net zo eenvoudig als de rest van de functies van de site. U kunt profielen aan uw favorieten toevoegen, “interesse tonen” en berichten verzenden, die alleen tekst bevatten. Een indirecte vorm van communicatie zou zijn om simpelweg naar iemands profiel te gaan, omdat hij of zij hiervan op de hoogte wordt gesteld. Dit is een gemakkelijke manier om de aandacht op uw profiel te vestigen.

Unieke sitefuncties
DateinAsia is misschien wel de eerste site die ik ben tegengekomen die echt geen enkele unieke functie op zijn naam heeft. Alles aan de site is basic, basic, basic. Dit maakt DateinAsia op zichzelf al uniek. Hun functies zijn zo beperkt dat u binnen een paar minuten de controle over de site voelt.

Wat is inbegrepen in elk lidmaatschapsniveau

Standaard – alles!

5. OKcupid.com

Met OkCupid zijn er geen aanmeldingskosten, daarom heeft het ongeveer 30 miljoen gebruikers aangetrokken. Met zoveel gebruikers is uw kans om iemand te vinden vrij groot, vooral omdat het platform een ​​uitgebreide vragenlijst gebruikt, samen met geavanceerde algoritmen die zijn ontworpen om u de best mogelijke overeenkomsten te bieden.

Omdat de site echter gratis is, zullen er een aantal verdachte profielen en spammers zijn die u moet doorzoeken. Voor het grootste deel heb je genoeg keuzes voor elk type relatie waarin je geïnteresseerd bent, van losse contacten tot verliefd worden en al het andere onderweg.

Registratieproces
OkCupid maakt het gemakkelijk om je aan te melden met je Facebook-account, of je kunt het handmatig doen door basisprofielinformatie in te voeren. Vervolgens selecteert u uw gebruikersnaam en wachtwoord; schrijf een korte beschrijving van jezelf en beantwoord in het kort 5 vragen over je persoonlijkheid.

Wanneer je dat hebt voltooid, bekijk je de gebruikersprofielen en selecteer je 3 die je leuk vindt, waardoor OkCupid een idee krijgt van wat je zoekt. Zodra dat is gebeurd, kunt u door alles bladeren wat u wilt.

Het is aan jou hoe lang het duurt om je profiel te voltooien. Je wilt foto’s uploaden, basisstatistieken invullen en spelen met de acht verschillende prompts.

Met OkCupid kun je heel veel informatie over jezelf geven, met duizenden vragen die je kunt beantwoorden als je dat wilt. Sommige mensen duiken erin en houden van het idee om veel over zichzelf te delen, terwijl anderen de dingen liever privé houden.

U bepaalt wat uw comfortniveau is voor het delen van persoonlijke informatie.

Mogelijke overeenkomsten vinden
Terwijl ze profielen bekijken, laat OkCupid gebruikers hun zoekopdracht verfijnen door verschillende opties te gebruiken om de keuzes te filteren. Terwijl je rondkijkt, bekijk je de profielfoto, gebruikersnaam, leeftijd en woonplaats van iedere persoon.

Je ziet dan percentages voor ‘Match’ en ‘Enemy’. Dit zijn de algoritmestatistieken van OkCupid die namens jou werken om je antwoorden te vergelijken en te contrasteren met hun antwoorden op de vragen die op de site worden gesteld.

Je hebt ook de mogelijkheid om Quickmatch te gebruiken, een tool die andere leden laat zien of je ze leuk vindt of niet. Wanneer de tool een match vindt, krijgen beide leden een melding.

Communiceren met anderen
OkCupid geeft je twee belangrijke opties voor communicatie met andere leden: iemand een like sturen en/of een bericht.

Als je iemand leuk vindt, maak je eigenlijk alleen een bladwijzer voor hen, omdat gebruikers alleen worden geïnformeerd over wie ze leuk vond als ze kiezen voor het premium-lidmaatschap, wat geld kost.

Je kunt iemand een bericht sturen via sms, en dit is gratis en gemakkelijk te doen. Een derde, meer indirecte manier om met anderen te communiceren, is door hun profiel te bezoeken, omdat ze bij elk bezoek op de hoogte worden gebracht.

Unieke sitefuncties
De meest innovatieve functie van OkCupid is hun unieke systeem voor het matchen van vragen. Er is een breed scala aan vragen die leden kunnen beantwoorden.

Terwijl je de vragen beantwoordt, kan je kiezen welke antwoorden van anderen acceptabel voor je zijn. Omdat er duizenden vragen zijn, geldt dat hoe meer je ervoor kiest om te antwoorden, hoe nauwkeuriger uw overeenkomsten in theorie zullen zijn.

OkCupid zal ook naar al je antwoorden kijken om een ​​persoonlijkheidsprofiel over jou samen te stellen, waarbij het je omschrijft als ‘Avontuurlijker’ of misschien ‘Minder Kinky’.

Lidmaatschapskosten en wat is inbegrepen in elk lidmaatschapsniveau

Gratis – Maak een profiel aan, browse, like en stuur een bericht naar andere gebruikers
A-list – Geavanceerde zoekopties, onzichtbaar browsen, berichten filteren, extra berichtenopslag, advertentievrij browsen, gebruikersnaam wijzigen, zien wie je leuk vond en zien wanneer iemand je bericht heeft gelezen
Incognitomodus – Geeft je de optie om onzichtbaar te liken en andere profielen te bezoeken, verbergt je profiel in zoekopdrachten
Profielboosts – verschijnen vaker in zoekopdrachten en bovenaan de lijst in Quickmatch.

Wees geduldig en volhardend
Geef niet op en laat je niet ontmoedigen. Daten is lastig, waar ter wereld je ook bent.

Mijn advies is om je aan te melden voor een van de dating sites die ik hierboven besproken, een aantal foto’s van jezelf up te loaden en zorgvuldige profielen te maken. Ga vervolgens het gesprek aan met leden die dezelfde interesses als jij delen. En als je tijd over hebt, download dan Tinder om te zien hoe die wereld er voor jezelf uitziet.

Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *