Vietnamese vrouwen ontmoeten in 2020

De schoonheid van de vrouwelijke Vietnamese vrouwen en hun natuurlijke charme, zijn de redenen waarom veel mannen graag Aziatische vrouwen ontmoeten. Ze geloven nog steeds dat een romantische relatie en een huwelijk een hoge waarde hebben. Daarom doen Vietnamese vrouwen veel voor mannen en steunen ze hun gevoelens op alle mogelijke manieren. Maar wat is er nog meer kenmerkend voor hun karakter en uiterlijk? Wat is de reden waarom zoveel mannen Vietnamese vrouwen willen ontmoeten? Wat is er te overwegen bij het flirten? In de volgende gids vindt u alle wetenswaardigheden.

 

Klik hieronder op een van de profielen om kennis te maken (Professionele & Discrete diensten)

 

Vietnamese vrouwen

Mooi hoor dat Vietnam.
Bevolking: ca. 94,3 miljoen
Geslacht verdeling: 1,00 mannen/vrouwen
Hoofdstad: Hanoi
Belangrijkste steden: Hanoi en Ho Chi Minhstad
Valuta: Dong
Taal: Vietnamees
Religie: boeddhistisch en katholiek
Klimaat: Subtropisch en tropisch
Aantal Vietnamezen in Duitsland: ca. 84.455

In de loop der jaren is de Socialistische Republiek Vietnam door haar indrukwekkende natuur en culturele schatten meer en meer een populaire toeristische bestemming geworden. De hoofdstad Hanoi bijvoorbeeld, gelegen in het noorden van het land, biedt reizigers belangrijke culturele en architectonische bezienswaardigheden die bezocht kunnen worden. De metropool Ho Chi Minh City in het zuiden met zijn internationaal-stedelijke flair is ook zeer aantrekkelijk voor een stedentrip.

De havenstad is het ideale vertrekpunt voor ontdekkingstochten. De indrukwekkende kustplaatsen Nha Trang en Hai Phòng maken indruk met hun Franse koloniale architectuur. Omwegen naar de plateaus zijn zeer aantrekkelijk, want hier is het mogelijk om de natuur van Vietnam beter te leren kennen. Ook de droomachtige stranden zijn echte zwemparadijzen en trekken veel toeristen. Een ander hoogtepunt is het duiken in de fascinerende Zuid-Chinese Zee.
Wat is het uiterlijk van de Vietnamezen?

De meeste Vietnamese vrouwen:

  • Hebben lang zwart haar en donkere, amandelvormige ogen.
  • Ze inspireren de mannenwereld met hun erotische uitstraling.
  • Ze zijn meestal slank, klein en hechten veel belang aan een vrouwelijk uiterlijk.
  • Ze dragen vaak een glimlach op hun lippen.
  • Ze lijken terughoudend, bijna verlegen.

Dit alles bij elkaar is dat veel mannen graag Vietnamese vrouwen willen ontmoeten, omdat ze gewoonweg heel aantrekkelijk zijn.

Ze weten hoe ze zich aantrekkelijk en vrouwelijk tegelijk moeten kleden. Vietnamese vrouwen bezitten een natuurlijke schoonheid, gratie en charme. Dit blijkt ook uit het voorbeeld van de mooie Miss Vietnam Tran Ngoc Lan Khuê. Persoonlijke hygiëne, stijl en vrouwelijkheid zijn ook erg belangrijk voor de vrouwen in Vietnam. Ze moeten een verscheidenheid aan crèmes, parfums of andere cosmetische producten gebruiken om hun uiterlijk te verbeteren en veel uitdrukking te geven aan hun vrouwelijkheid.

Beroemde modellen, acteurs of sterren

Nguyen Thuy Lam, Vo Hoang Yen, Xuân Lan, May Phương Thúy, Vũ Hà Anh, Thanh Hang, Tran Thi Huong Giang, Thủy Tiên, Trang Khiếu en Bebe Pham.

Wat is het karakter en de mentaliteit van de Vietnamese vrouwen?

De vrouwen uit Vietnam zijn beminnelijk, begripvol, nuchter en trouw. Ze geven zichzelf aan hun man als ze hem kunnen vertrouwen. Hun vermogen om enerzijds rustig te zijn, maar anderzijds ook om veel empathie te tonen, maakt de Vietnamese vrouwen zeer vriendelijk en toegankelijk. Het zachte karakter van de vrouwen is een unieke kwaliteit die veel mannen waarderen.

De dames van het land zijn goede huisvrouwen. De Vietnamese vrouwen zijn ook intelligent. Het is ook belangrijk dat de vrouwen hun gezicht niet verliezen in het openbaar. Daarom reageren ze kalm als er problemen of conflicten ontstaan. Zelfs in moeilijke situaties verliezen ze hun glimlach niet. Dat maakt ze zo aangenaam.

Vietnamese vrouwen trouwen – waar moeten ze op letten?

Als je met een Vietnamese vrouw wilt trouwen, moet je er rekening mee houden dat de West-Europese mentaliteit in veel opzichten heel anders is dan de Vietnamese mentaliteit. In Vietnam is het normaal dat welgestelde mensen de armen helpen, bijvoorbeeld op financieel gebied. Als een Vietnamese vrouw met een arme achtergrond met een rijke man trouwt, verwacht ze automatisch dat hij goed voor haar en de familie zorgt.

Misverstanden of communicatieproblemen kunnen ook in het dagelijks leven voorkomen. Dit komt door de andere cultuur. In deze situaties is het belangrijk dat de man geduld en begrip heeft. Escalaties zijn absoluut niet op hun plaats, want dit komt helemaal niet overeen met de mentaliteit van een Vietnamese vrouw. In plaats daarvan is het belangrijk om kalm te blijven en deze communicatieproblemen in alle rust te overwinnen.

Wat verwacht een Vietnamese vrouw van haar partner?

Een Vietnamese vrouw is op zoek naar een man die haar kan beschermen en verzorgen. Hij moet haar bieden wat ze nodig heeft om te leven. Als liefde en harmonie in de relatie aanwezig zijn, doen Vietnamese vrouwen veel om begeerlijk te zijn voor hun man en hem gelukkig te maken. De man moet zelfverzekerd en emotioneel stabiel zijn om indruk te maken op een Vietnamese vrouw. Degenen die succesvol zijn in hun carrière scoren ook punten.

Wat moet je weten om een Vietnamese vrouw te ontmoeten?

Vietnamese echtparen wisselen over het algemeen zeer weinig tederheid uit in het openbaar. De maatschappij tolereert aanhankelijke aanrakingen, maar kusjes mogen niet te intiem zijn. Flirten moet over het algemeen zeer zorgvuldig gebeuren. Als u wordt uitgenodigd door een Vietnamese vrouw, moet u een geschenk meenemen, zoals een gebakje of bloemen.

Bij dit laatste moet echter wel aandacht worden besteed aan de kleur. Witte, paarse en zwarte bloemen zijn niet geschikt. Hetzelfde geldt voor chrysanten, aangezien deze worden gebruikt bij begrafenisceremonies. Zwart staat voor rouw en ongeluk en wit voor de dood. Als je als man eerlijke bedoelingen hebt om de Vietnamese vrouw te leren kennen en een relatie met haar te beginnen, moet je een beetje geduld hebben, want het kan moeilijk zijn om een vrouw uit Vietnam te veroveren. Serieus betekende complimenten en kleine, leuke cadeautjes kunnen helpen om het hart van een Vietnamese vrouw te winnen en dichter bij haar te komen.

Waar kun je Vietnamese vrouwen ontmoeten in Duitsland?

Aangezien de meeste buitenlanders vooral in de grote steden als Berlijn, München of Frankfurt wonen, kan het nuttig zijn om hier een mooie Vietnamese vrouw te zoeken. Er zijn veel mogelijkheden, bijvoorbeeld in restaurants of op speciale feesten zoals een Aziatisch feestje waar mannen aantrekkelijke Vietnamese vrouwen kunnen ontmoeten. Andere mogelijkheden zijn social media kanalen op het internet, bijvoorbeeld Facebook, Snapchat en Instagram of diverse dating apps.

Als je absoluut zeker wilt zijn, moet je je inschrijven bij een datingbureau, want hier hebben mannen de beste kansen om gemakkelijk en snel een van de vele mooie vrouwen uit Vietnam te kiezen. Een ander voordeel is dat de mannen er zeker van kunnen zijn dat de Vietnamese dames daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in een partnerschap.

Klik hieronder op een van de profielen om kennis te maken (Professionele & Discrete diensten)